Bez saradnje institucija i civilnog društva ne možemo dalje

Slavica Đukić Dejanović, ministarka bez portfelja i predsednica Međuresorne radne grupe za sprovođenje Agende UN za održivi razvoj do 2030. godine

Ostavite komentar


  1. Ova žena već decenijama ništa ne radi, sigurno je pravi stručnjak za održivi razvoj-opstanak na državnim jaslama.

    1. Научиш неколико флоскула – „одрживи развој“, „европске интеграције“, „ИПА фондови“ и трлиш до бесвести на државним јаслама. Бриселскa торта рецепт.

  2. Slavica ce u Njujork, pa onaj njen Kragujevac je za nju metropola. Jao, bar je leto, pa one cizme sa leopardima sto se slika za novine u njima nece u Njujorku narod da plase.

  3. Kada bi organizovali takmicenje: Ko je najgori i najantipaticniji folirant od zena…da li bi pobedila Slavica, Zorana ili Jorgovanka?

Ostavite komentar


Ekonomija

Kompanija Shoppster izabrana za brend godine 10

Kompanija Shoppster izabrana za brend godine

Kompanija Shoppster, najveća integrisana online i TV platforma u regionu dobitnik je prestižne nagrade “Izabrani brend poverenja godine”. Shoppster  je zahvaljujući glasovima kupaca i korisnika u Srbiji izabran za brend godine, u kategoriji online platformi koji organizuje Voted Product of the Year.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.