BIRN: EPS – zlatna koka za SNS firme

Ostavite komentar


  1. O zaboravili ste i Jadran d.o.o. Završni radovi u građevinarstvu. Oni su napravili svoje firme sa svojim lojalnim tajkunima. Tačno se zna koliko ko dobija. Ukoliko neki od direktora JP-a ne dodeli posao njihovim firmama šalju mu unutrašnju kontrola tog JP (partijska policija) koja mu zagorčava život. Baš tako.

  2. Pisete a i vi neznate sta pisete,jel ima neka kradja ili samo ucesce na tenderu ,dobijanje posla ,odradjivanje posla. Mora da sam mnogo glup pa nikaki da svatim ,osim dobijanja posla na tenderu jel postoji neka pronevera ,kradja, vise uzetih para nego sto je pogodjen poso. Jel zavrsen most na Adi ili ti liftivi koji treba za neku godinu da prorade jos sluze za razmnozavanje pacova . Urednice sta u ovom komentaru nije zakonito uradjeno ,napisi „ukrali 27 miljona evra ili zavrsili poso za toliko para“. Firma ako radi i prihoduje a nije kradjom onda nesto nije u redu. Ja priznajem da sam glup a ovde ovaj urednik skace s’brda s’dola. Bio garant za neki kredit za predizbornu kampsnju,opoziciji netreba krediti za kampanju njihov vodja ima dovoljno para.

    1. Da li si cuo za pojam „namesteni tenderi“? Danas nije vise u modi klasicne pljacke koje su se desavale pre 20-30 godina vec upravo ovo sto sam gore napisao. Vidim da je ljubav prema velikom vodji luda i slepa.

      1. Ko ce kome, ako nece svoj svome!?To je u Srbiji normalno bilo I bice.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.