Biševac: Postali smo bolje mesto za život i pravi regionalni centar

Rekordna godina po ulaganjima u putnu i komunalnu infrastrukturu Novog Pazara

Ostavite komentar


  1. Gospodine Bisevac Novi Pazar je postao mnogo gore mesto za zivot. Ja zivim u centru. U ulici Avnoj-a ste dozvolili izgradnju tri ogromne zgrade bez ijednog parking mesta, ulicom vise ne moze da se prodje a kola se parkiraju u pasazu Lucne zgrade. Niste za 20 godina napravili nijednu garazu, iako ste najavljivali vec ste nam srusili privatne garaze koje smo placali nekoliko hiljada maraka, i ja sam morao da prodam auto jer ga nemam gde. U Novom Pazaru je elektro mreza u ocajnom stanju a ove godine sam najcesce ostajao bez vode. To je realno stanje u gradu.

  2. Novi Pazar je odlicno mesto za zivot za vase finansijere kojima ste dozvolili da prave i dogradjuju lokale na trotoarima i prolazima. Ovih dana se izvode radovu na hotelu gde vas finansijer zagradjuje deo prolaza i prosiruje hotel za nekoliko stotina kvadrata urusavajuci izgled gradjevine koja je bila jedan od simbola grada. Istom ste dozvolili da na sred centra izgradi lokal , kod pecurke. Obicnim gradjanima ostaje agencija Pejic tours i Nemacka.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.