Bivši košarkaš Vladimir Štimac o kandidaturi za gradonačelnika: Hoću da se čuje glas naroda

Ostavite komentar


  1. Nemoj sad i ti, leba ti, svi sve samo „za narod“, čak jadni više ne mogu na miru ni da spavaju od „brige za narod“.

  2. Prvo da vodis na lokalu neku opstinu, da te narod glasa, a onda opstinu u Beogradu ako udjes u deo vlasti, a potom Beograd na redu. Gradonacelnik Beograda nikako u ovoj fazi jer tu treba neko sa bar nesto iskustava u vodjenju grada , nekog veceg dela, a onda dalje. Direktan ulazak na nesto gradonacelnika bila bi tvoja licna propast jer ne bi mogao uraditi nista u smislu nacina na koji sada razmisljas. Ukljuci se u neku stranku pa probaj ka zakonodavstvu a potom u realizaciju. Bez toga nemas sansu jer odluke ces donositi ti svojim potpisom, a to nosi svakojake vrste odgovornosti i ne izuzima te od krivice i neznanja u bilo kojoj oblasti ako dodje do bilo kakve stete ili stradanja ljudi iz nekog marginalnog razloga.

  3. „…moramo da imamo vezu da bismo nešto uradili…“

    Ceo život slušam o vezama, i tako tim mitskim bićima, a da nikad u životu nisam sreo nijednu „vezu“.

    Možda sam bezveze pa zato? Izgleda da ovi koji potežu te veze ni ne znaju da se može živeti i bezveze?

  4. Bavi se košarkom, koju kako tako znaš, ne vataj se na žuti mamac, biće ti bolje. A o korupciji ništa ne znaš jer se nisi time bavio, jer administracija se ne menja cela sa promenom čelnika, toliko da malo bolje ukapiraš.

  5. Burazeru,sta ce ti ovo u zivotu?ok sigurno imas postene namere ali ne treba ti ovo blato

  6. Sve divno, krasno, dok ne dodju na vlast…A kada se dočepaju fotelje, udruže se opozicija i vlast, i pljačkaju sve što stignu…

  7. Polako, dokazao si se u sportu, prvo se dokazi u nekoj drugoj struci, napravi nesto cime dokazujes da si sposoban da vodis grad. Nije to kosarkaska ekipa Osnovne skole. Aaa, ti to zbog njive.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.