Blokada se noćas seli iz centra Kragujevca na put za Topolu, princ Filip Karađorđević podržao protest u Batočini

Ostavite komentar


  1. To Braco!!!! nadam se da je konacno poceo pravi otpor ovom lopovskom,korumpiranom,unistiteljskom rezimu.ako su ovim postenim,radnim ljudima ,stali na“zulj“, zna se da im je odzvonilo.Samo napred Srbija je uz Vas.

  2. Lepo, ne ispuniti zahteve, dozvoliti im izvoz suncokreta, ukinuti subvencije. Tržište bato (500€ po toni) pa izvoli. Jeftinije za državu da uvozi ulje.

  3. Od čega živi princ Filip i njegov tata?Na čijoj su grbači?Šta on zna o poljoprivredi?

  4. Dok Gosp. .A.Vučić drami oko sporednih događaja za to vreme poljoprivrednici mole za rešenje njihovih životnih problema.

  5. Jel su li taj princ i njegov tatko rođeni u ambasadi, odnosno na srpskoj zemlji ili nisu a ako nisu nemaju pravo da sebe kite titulama.

  6. „Prince“, samo ne znam koje kraljevine, nauci prvo srpski jezik, umesto sto uzalud paradiras po Srbiji.

  7. Ovo deluje,džaba vladi sve TV s nacionalnom frekvencijom.
    Podrška poljoprivrednicima!

  8. 80 godina Srbija nije kraljevina, nema ni kralja ni kraljicu, a prinčeva ima za izvoz. Šta reći o prestolonasledniku bez prestola koji ne zna srpski jezik?

  9. Bravo za princa Filipa, hvala mu sto je podrzao poljoprivrednike i makar dodao publiciteta na problem

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 7

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.