„Bojim se da novi dugovi Srbije ne završe na računima braće Darije Kisić, Ane Brnabić i ostale braće i kumova“: Ivana Parlić u Skupštini Srbije

Ostavite komentar


  1. plasi se ona za svoje sefove koji su se nakrali dok su bili na vlasti, jer vise nema tih kradja iz drzavnog budzeta

  2. Немој да бринеш ,код тебе сигурно неће.

  3. Sve SNS-ovske ministarke od 2012.imaju bate a bate firme!Sve što je Srbija sticala od Maricevica jaruge do danas pokrale su bate,seke,sinovi i kumovi!Dva veka je čekala Srbija da je pohađaju Radikalska strasila preimenovana u SNS!!! Za to vreme AV prodaje izlizanu priču o Kosovu i RS!!!

  4. Nemoj da brineš , bratija je već smislila online obuku i testiranje iz oblasti morala i etike ( možeš misliti oni drže slovo o moralu i etici ) za zaposlene u državnom sektoru , a o izmišljenim i uglavnom nepotrebnim poslovima u državnom sektoru za njihove firme da i ne govorimo ( treba ponovo kupiti slupane meklarene , lamborđinije i ferarije ) .

  5. Sta briga Darju i Anu,kao i mnoge slicne…
    Nisu se rodile i odrasle u Srbiji!
    Kada dodje vreme i krene brod da tone,one ce lako da odu u inostranstvo i tamo da trose nase pare…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.