"Bolje prihvatiti teške uslove nego gomilati dugove"

Pregovori sa Kinezima neće državu osloboditi obaveza po kreditima i računima koje je napravio RTB Bor

Ostavite komentar


  1. Milijarada evra koju je nagomilala moderna srpska politička misao, zarad politikanstva i slupala, tek deo je milijardi koju je zadnjih trideset godina lupala po Srbiji i, na ovaj ili onaj način, trpala u džepove. Zaluđuj narod i mažnjavaj, njeno je geslo. Fotka, koju, na žalost, viđam stoti put, sušta je suprotnost srpskoj misli i politikanstvu.
    Industriju u Boru i preradu bakra inicirao je i započeo pre više od veka pančevački industrijalac i guverner NBS, Đorđe Vajfert. I komunisti su umeli da vode ovu industriju, ali deca biciklista Ružinog krsta nadmašila su nenadmašno. Osmislili su priču – po Tarabićima i Tomi – o mudracima s dalakog istoka, kako bi, opet pred izbore, narodu jebali kevu. Veština zaluđivanja je žilava i odoleva razumu. Pored veštine propagande, eto razloga da se dug uveća za još koju milijardu, jer su oni pre, mada su biciklisti biciklisti, mažnjavali ko ludi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.