Božović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja: Građani plaćaju cenu blokade

Ostavite komentar


  1. Komutet za bezbednost saobracaja,agencija za bezbednost saobracaja,cemu sluze ove izmisljene agencije kao i ovaj covek koji nije nista uradio da bi saobracaj bio bezbedan a o taksi prevozu da i ne pricam.Da su radili svoj posao do ovoga ne bi ni doslo,nego neko je je uzeo pare da pusti cargo da radi,to tako funkcionise kod nas,sto posto,nije moguce pustiti da se taksi prevozom bavi ko god hoce i da ubaci nekoliko hiljada novih taksista, to nema kraja na kraju ce biti u Beogradu 100000 taksista, jel to normalno,na strucnjacima je da se odredi tacan broj potrebnih taksi vozila i tu bi bio kraj.Ovi ljudi koji protestvuju se boje za sopstveni opstanak i opstanak svoje porodice,Ovo je posao ministarstva za saobracaj a ne agencije i komiteta.

  2. država je omogućila taksistima monopol u BGD. taksisti plaćaju reket vlasti a mi građani smo u vrzinom kolu jer će taksisti da nas deru 5 puta više nego u drugim gradovima i to svoje pravo će da štite ekstremno agresivno opet na štetu nas građana. sjajna situacija, i posle se taksisti pitaju zašto ih niko ne voli.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.