Brnabić o Geoksu: Ljudi neće ostati bez posla, doći će investitor koji će dati veće plate

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Doći će vaši investitori koje ćete bogato „nagraditi“ novcem poreskih obveznika, pa kad ga potroše i pokupe profit otići će i tako u nedogled.

  2. scena iz filma mislim da se zove čudo nevidjeno, narod poslije rata na mitingu komunista dobacuje da je gladan,a politički komesar za binom odgovora:doćiće Rusi sa avionima iz kojih će bacati vreće brašna i niko neće biti gladan. i masa viče,bravo tako je.

  3. Ona obeca bolje placena radna mesta i ne trepnu. Stvarno se usavrsila u obecanjima, mozda bolje i od sefa. A ko ce da dodje, nema ni u tragovima, ali lepo zvuci pred izbore

  4. A vi cete dati investitoru pare za plate i sve ostalo i to ne iz vasg dzepa vec iz dzepova svih nas. A kad investitor prodaje robu sve ide u njegov dzep

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ekonomija

Toplana u Nišu predlaže višu cenu grejanja 7

Toplana u Nišu predlaže višu cenu grejanja

Nadzorni odbor niške "Gradske toplane" zatražio je od Gradskog veća "zeleno svetlo" za poskupljenje varijabilnog dela cene daljinskog grejanja za 11,26 odsto, odnosno sa sadašnjih 4,97 dinara po kilovat-satu na 5,53 dinara.

Naslovna strana

27. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.