Brnabić: Od 1. januara minimalna zarada 35.012 dinara

Ostavite komentar


  1. Vučić je pre neki dan rekao da će biti 37.000 RSD.
    Jel’ to tiha neposlušnost prema „šefu“.

  2. Pusta obećanja i ništa više. Mi u namenskoj u V. Plani nismo dobili ni ono bedno povećanje od 5% koje je sledilo početko godine po izgovorom da nismo javno sektor, ali zato kada se uzimalo 10% požurili su odmah da sprovedu u delo i tada smo bili deo javnog sektora. Sramota me je sto u opste postojite.

  3. Nesto platom, nesto vakcinama, nesto zatrovanom hranom… uglavnom, uskoro nas nece biti, a ti, marvo, cuti i dalje.

  4. Da, da gospođo a onih prestalih 11% do troškova potrebnih za tzv. „minimalnu korpu“ -znači koja navodno omogućuje da neko ne crkne od gladi ali se morfa odreći mnogih drugih stvari -to ćete vi, Vučić i svi ostali iz vlade kao i drugi korupcionaši nadoknađivati iz vaših enormnoh zarada? Ili mislite da malo glaovanja naroda nije na odmet? Verovatno!

  5. Raditi mesečno za 35 000 dinara je poniženje jednom ljudskom biću. Kad je takva plata, imajte u vidu da se radi i subotom. Tako je to u našoj zemlji. Sve za našu decu

  6. Ova zena me u svakom smislu toliko iritira da kada se pojavi na nekom tv ekranu pod hitno menjam tv kanal.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.