Brnabić: Prodaja Galenike je urađena u skladu sa zakonom

Ostavite komentar


  1. Ja nista gluplje u zivotu nisam cula!
    Ako je sve zakonito, kako objasnjavas, pink premijerko, otpis duga Galenike nakon bedne prodaje, koja je navodno bila bedna zato sto su obaveze bile velike?
    Nezakonitosti vriste, a vi se pravite blesavi. Onako blesavi kao sto to vucic praktikuje.
    Al nicija sveca nije gorela do zore.
    Nece ni ova sns sveca!

  2. Ма нема шта, у овој земљи политичари кад устану ујутру, прво што изусте када се погледају у огледалу је: „Закон је исти за све“.

  3. Sada ionako nemamo nijednu svoju fabriku.Inace svaka je prodata po zakonu.Da se vrate dugovi MMF-u,a onda cete nas uvesti u kompletu u ,,Zlatno doba“ kupovine skupih lekova,a ionako su za vecinu odavno skupi.Ni umiranje nije bedplatno.

  4. Nije u pizanju prodaja Galenike po zakonu, u pitanju je PLJACKA GALENIKE OD STRANE SPS-a pre prodaje . Kome i zasto sluze ovakvo zamagljivanje stvari, ovo je lopovska vlada jer stiti lopove, da niste culi mozda za Vericu Barac, jeste, al u to vvreme niste bili premijer, pa sto ste se prihvatili posla koji necete i neznate da radite.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.