Brnabić: Srbija 4. u svetu po digitalnoj transformaciji javne uprave

Ostavite komentar


  1. A po korupciji, zagadjenosti, losem zdravstvu,krizi obrazovnog sistema ,saobracajnom kolapsu, narusavanju prirodnih
    resursa ,disfunkcionalnom ,primitivnom Parlamentu prva.

  2. Ajde ne lupaj gluposti. U Loznici jos uvek svakog dana od pre sest ujutru se guraju ispred ulaznih vrata MUP-a da dobiju redni broj za pasos ili licnu kartu za taj dan. Ako ih bude previse, onda sutra opet tako. I tako je svuda u celoj Srbiji, svuda osim u tvojoj glavi.

  3. Mi smo u svemu među najboljima u svetu a pogotovo u laganju višeg državnog rukovodstva.

  4. Kada se uvede i glasanje preko interneta, gde mogu i nasi gradjani iz inostranstva da glasaju, bicemo prvi. Ovo mi poznato zvuci da smo najbolji, ali za dve tri godine. Naravno da nece omoguciti glasanje iz inostranstva

  5. A i dalje glasamo sa licnom kartom, olovkom iza paracana i poprskanim prstom. Pa africke zemlje su ispred nas!

  6. Cetvrti, iza TRI Africke zemlje 😀
    Jao,majko Mila,cega se pametan stidi,budala se ponosi.
    A da,negde procitah vest da su asfaltirali ul.Vuka Karadzica (nema napomena o svecanom otvraranju I osvestavanju iste – Zlatno doba (Mracno doba)).

  7. Daaaa, skroz smo digitalizovani, samo što ovakvi stručnjaci nikad nisu pokušali da probaju sistem, pa da vide koliki procenat digitalizacije zaista radi.

  8. O cemu se ovde radi, prica, o cemu , pa dali je to normalno da li naime koliku su stetu pretrpeli servisi za teh.pregled koji skoro 7 dana nisu radili jel im je to bilo onemoguceno jer nije radio taj servis mup,a…i o cemu mi onda pricamo..drugo eto kome ostavljamo sve nase podatke kada i ako bi koristili taj servis e uprave…

  9. Kakva slucajnost eto kaze g-dja Brnabi da smo 4 u svetu po digitalizaciji a opet smo 4 u evropi po siromastvu, onako laicki gledano to mu je isto misli 4 mesto jedno i drugo, znaci vrlo dobro, napredno, Ziveli

  10. Totalni debakl ove lopovske ujdurme vlasti.Za mnoge naloge potrebni su najnoviji preskupi uredjaji i programi a o losem preskupom internetu da ne govorim.Glavno “ batica“ joj je zgrnuo ogromne pare za macku u dzaku koju su uvalili narodu.

  11. Ima dobrih stvari mora se priznati ali ima tu još mnogo prostora za napredak. MUP mora bolje, eUprava je odlična, zdravstvo mora bolje, katastar mora mnogo bolje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.