Budžet Novog Pazara najsiromašniji

Ostavite komentar


  1. U N. Pazaru ćete dobiti fiskalni račun praktično samo u državnim firmama. Zvanično je velika nezaposlenost jer većina radi na crno, a uz to mnogo korisnika socijalne pomoći i invalidskih penzija. Porez na imovinu ne može da se naplati od velikog broja vlasnika nelegalno sagrađenih objekata (recimo naselje Mur).

  2. A kada treba dase plati legalizacija objekata, pričate kako vam Republika tu „krade“ pare, što nema veze s vezom.
    I nije čudan obračun broja stanovnika, ispade davi bolje znate od demografski. Nego, vi ćete stalno reći da pazar ima 200 000 ljudi, samo ne znam gde ih nalazite. Pa ni sa okolnim selima nema toliko. Sam Pazar nema više od 60 hiljada. Od nekog ko nema ništa ili ima veoma malo, ne može da se zakida, nego vi poboljšajte naplatu poreza na imovinu, kad već imate kuće sa po pet spratova

  3. Fiskalni racuni se izdaju koliko i u drugim gradovima Srbije. Videli smo sta se desi kad krene kontrola beogradskih splavova, i restorana i kafana na Kopaoniku. Novi Pazar je grad koji umire,odakle se iselio ko god je mogao u inostranstvo, i gde nijedna investicija za vreme 20 godina vlasti Rasima Ljajica nije dosla. Nijedna investicija , isli su u Lebane, Trgoviste, a u Novi Pazar niko, pa je i porez na plate najmanji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Rakija fest 12. maja na Dorćolu 10

Rakija fest 12. maja na Dorćolu

Manifestacija posvećena rakiji i jakim alkoholnim pićima "Rakija fest" ove godine biće održana 12. maja u "Beogradskoj urbanoj destileriji", uz podršku Privredne komore Srbije (PKS), saopšteno je danas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.