Budžet Novog Pazara za narednu godinu 2,6 milijardi dinara, nema poskupljenja grejanja

Ostavite komentar


  1. Drago mi je zbog njih što imaju odgovornu vlast za razliku od Niša gde grejanje poskupljuje 2 meseca za redom a niko ne izveštava o tome. U Nišu je grejanje po utrošku i na septembarski (akontacioni) računu cena 5,04 din/kw, oktobarski račun 5,40 a novembarski 6,04 din/kw plus PDV. Osim toga akontaciono plaćene kw ne računaju kao već plaćene nego ih naplaćuju po višoj ceni a uplaćeni iznos računaju nominalno što je skoro 20% manje

  2. Imate li vi drugog nekog 3 put postavljate ćorovića za direktora on pojma nema o preventivi

  3. Trecina gradskog budzeta ide na finansiranje glasaca vladajuce koalicije kroz plate jer se samo oni zaposljavaju i tako kupuju nasim parama glasova njih i clanova njihovih porodica, i zato gradom ne moze da se prodje od guzve peske a ne kolima. Novi Pazar je grad gde se napravilo desetine zgrada,nijedna ulica nije prosirena a ne da je napravljena nova ulica. Nijedna garaza nije napravljena. Ulica 8. marta gde je ova vlast dozvolila da se napravi deset zgrada kako bi punila budzet i placala svoje glasace , nema trotoar . Eto to je Novi Pazar i ova vlast.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.