„Bus plus“ karte validne do isteka važenja

Omogućeni razni popusti za građane glavnog grada Srbije koji kupe "Beogradsku karticu" za javni prevoz

Ostavite komentar


  1. Koja kontrola kad u busevima samo sto se ne ugusimo klima neradi sto se malo nadlezni ne provozaju u tim busevima.

  2. Dakle, to praktično znači da mi o svom trošku prinudno menjamo kartice i opet istoj firmi dajemo novac za kartice koje rade u okviru istog sistema, na istim aparatima, sa istim softverom? Da li iko u ovoj zemlji ispituje čiji mi to džep punimo, ko se tu ugradio i o kakvom se pranju para ovde radi?

  3. Imam staru bus plus karticu,lepo sam pitala na trafici,da li kartica jos uvek vazi,receno mi je da imam nekih 800 dinara na racunu i da se obratim na glavni salter da mi se zameni za novu.
    Na salteru je doticna rekla,da nema potrebe,da mogu da je koristim.Naravno, obzirom da nisam iz Bg-a,a nisam dugo koristila gradski,usla sa sestrom i drugaricom u prevoz,sestra odkucala za nas tri , rekla mi da je skinula nekih 280 dinara,da bi nam komunalna policija rekla,da kartica nije ponistavana od 2019.Naravno,pisali su nam kaznu .
    Tako da je,Grad Beograd od tri provincijalke i „heroja „Covida,dobio 15000.

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 10

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.