Bušatlija: Nepotrebna koncesija

Ostavite komentar


  1. Evo jedne interesantne teme za vase novinare. Jer ste kao list Danas, jedina medijska,kuca koja sme da iznese istinu u orobljenoj Srbiji, od strane Vucica i njegovih korumpiranih sluga, na zalost. Proverite informaciju, da li je NORMALNO da je aerodrom pre neki dan narucio novu uniformu, posle 3-4 godine, koja je takodje,bila nekvalitetna. I obucu koju su ponudili radnicima da probaju, na etiketi pise MADE IN ALBANIA!!!! Neka mi neko kaze i objasni, posto Vucic uporno otvara nove fabrike, dovodi „najbolje“ strane investitore, da,li je moguce i normalno da od svih fabrika obuce u Srbiji, aerodrom nije nasao shodno, pravu Srpsku firmu? Vec neku tamo iz Albanije?!?!? Ljudi, proverite informaciju, svako od zaposlenih tamo ce vam potvrditi. Posto se zna vec fodinama unazad, da su svi od generalnog direktora pa do njemu bliznjih godinama potkradali firmu kad god su mogli. Ne bi me cudilo da su par ovih, odvratnih cipela, fakturisali 100€ po paru. A da u sustini koataju 500din. E to je ono Vucicevo, letujmo u Srbiji, Noletovo, kupujmo domace… a evo zapravo sta se radi!!!

    1. Verujem.ja u okolini Pančeva često viđamo šlepere s albanskim i kosovskim tablicama,dakle kad su pare u pitanju,državi ništa ne smeta,pa nek i cipela žulja

    2. Interesantno, mada ne i nelogicno. Mozda su te cipele u Albaniji proizveli Haradinajevi rodjaci, u verovatno nekoj njegovoj fabrici. Pa zar mu Edi Rama skoro nije urucio pasos R.Albanije. Sve to je za racun i u prilogu UNUTRASNJEG DIJALOGA.

  2. Neće proći mnogo vremena, a zahvaljujući našim vladarima, kupovaćemo sopstveno žito, i sopstvenu vodu!

  3. Koncesija je bila jedini način da aerodrom spase i obezbedi sredstva za proširenje i nadogradnju postojećeg aerodromskog terminala i poletno-sletne staze. To je jedini način da se zaustavi patološko zapošljavanje interesnih partijskih zajednica koje se predstavljaju kao partije.

  4. ..poenta je da se uz aerodrom utopi i zemlja tajkuna koja je uzeta devedesetih godina za dzabe i uz velike prevare ..slazem se da se ova tvrdka i ima za cilja gradjevinarstvo na kvadratni metar puta profit
    i koji je mimo koncesione sramote..

  5. Imaš zlatnu koku a onda je ustupiš drugom.Ima li tu ekonomske logike – svakako ne, ali sa aspekta nečijeg ličnog interesa – sigurno da. Ili , imaš propalu firmu pa dodje neko i kupi je. Zašto bi je kupio.Pa valjda zato što je po bagatelnoj ceni a firma ima nekretnine koje vrede višestruko u odnosu na prodajnu cenu. Znači opet lični a ne državni interes.Ali znajte, ne radi nam vlast ovo zato što je mnogo sposobna i pametna već zato što je drska i alava a mi smo kukavice pa samo ćutimo i posmatramo. Tek će nas to koštati.

  6. Čemu tako blaga reč “nepotrebna”? Slobodno recite, izdajnička koncesija. I naravno, ovaj gubitak neće zavisiti ni od žutih ni plavih ni rezedo! Dakle, štetu će srpski narod moći da potražuje od banaka širom sveta gde je odgovorni prerušeni radikal deponovao narodne milione i milijarde.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.