BusPlus i zvanično više ne postoji, Kentkart se zahvalio Beograđanima 1foto FoNet Milica Vučković

Kompanija Kentkart zahvalila je danas Beograđanima, kontrolorima, svim zaposlenim u kompaniji, partnerima na BusPlus projektu i svima koji su bar „samo jednom“ očitali svoju BusPlus kartu što su tokom 11,5 godina pomogli da Beograd „ima jedan uređen sistem koji upravlja javnim gradskim prevozom“.

„S obzirom na to da je ugovor sa Gradom Beogradom prestao da važi 28. maja, jer je jednostrano raskinut i to, nažalost, ne našom voljom, imamo potrebu da vam i javno kažemo da je naš cilj i želja bila da Beogradu omogućimo jedan inovativan sistem gradskog prevoza, dostojan svetskih metropola. Mislimo da smo u tome i uspeli, o čemu svedoče i evropske nagrade koje smo dobili u prethodnoj deceniji“, navodi u saopštenju kompanija Kentkart.

Podsećajući na početke 1. februara 2012. godine, kompanija ističe da je u prestonicu Srbije dovela jedan od najmodernijih modela sistema gradskog prevoza, „dostojan svetskih metropola“ koji su dolazili da vide predstavnici više od 20 gradova iz različitih krajeva sveta.

Kompanija je posebno zahvalila svim BusPlus kontrolorkama i kontrolorima, ističući da su oni bili „ona ljudska komponenta ovog sistema, i baš zbog toga najizloženija, najranjivija, ali i najznačajnija“.

„Ljudske sudbine i naravi sa kojima su se dostojanstveno nosili, uprkos svim pritiscima i stresovima, ono su zbog čega su oni naši heroji“, navela je kompanija Kentkart.

„Iskreno verujemo da će ono što ostaje od našeg sistema naći svoju primenu u vremenu koje dolazi u kome će neki novi gradonačelnik razumeti ulogu validatora i ulogu ovakvih tehnologija u javnom prevozu. Stojimo ponosno iza svega što smo radili, sigurni smo da će vreme pokazati šta smo dali Beogradu“, poručila je kompanija Kentkart.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari