CarGo nudi taksistima platu od 150.000 dinara

Firma iza aplikacije za pozivanje vozila osniva svoje taksi udruženje

Ostavite komentar


  1. Hoce li i NSZ organizovati prekvalifikaciju…? U drzavi gde je car go-stize Car Go…?!!

  2. Dokle smo došli kada jedan taksista ima veću platu od redovnog profesora. Srbijo, banana državo.

      1. Ama kakve veze ima profesor sa taksistima?! Ako je profesoru mala plata,neka radi neki drugi posao,ili neka se buni

  3. Vise nego posteno.I sta ce sad?Pitanje odrzivosti?Znaci ima posla ali mora da se radi a to je kod nas mali problem.Malo radi malo kradi posteno zivi nam je mantra

  4. A jel ce morati da rade puno radno vreme? Da. Onda nista. Pa oni to zarade za 4 sata rada dnevno u 25 radnih dana… sica za njih….

  5. Platu treba zaraditi jer ne mozes nuditi kad neznas koliko ce biti klienta i ne znas kakvi su troskovi auta.

    1. Lepo je to reci 150000 dinara,samo sto to i nije bas tako,tacnije nije uopste tako,mi koji smo radili,nismo bili isplaceni.

      1. Pa kolko onda zaradjuje firma cargo ako moze da da toliku platu?i kako zaradjuje??da bi nekom dao tolku platu moras jos tolko da das drzavi na ime dazbina.

        1. Zapitaj se koliko danas zaradjuju beogradski taksisti.
          Uglavnom svi kukaju,a zaradjuju preko pomenute cifre.

  6. Evo i ja kao diplomirani inženjer saobraćaja, želim da budem taksista u CarGo! To je 3 puta više nego što zarađujem u Pošti Srbije, koju su ovi PUPSovci totalno opljačkali i razorili. Gde da se prijavim?

    1. Ajde da i mi lekari napravimo aplikaciju za lečenje pacijenata u privatnoj praksi preko neta a bez poreza?

      1. Da li vi upravo pokusavate da izjednacite lekare i taksiste? Da je isto leciti coveka i voziti auto i da treba da bude u istim zakonskim okvirima?

    2. koliku si platu imao kada je DS kadrirao, mada su i tada SPS i PUPS bili u vladi? 🙂 🙂 🙂

  7. Taksisti neka ne nasedaju na prevare Car Go..Kakav Car GO. Taksisti su samostalni i ne treba im ova prevara. Neko ko je novi pokusava da vas ucenjuje..mnoge musterije nece koristiti aplikaciju; Uostalom takasisti nisu od juce. NE smeju da pokleknu pred ovim „pametnjakovicima“

  8. Zašto taksisti protestvuju, pa osnovni razlog je što oni i CarGo nemaju iste uslove poslovanja.Predlažem taksi udruženju da zahteva od nadležnog ministra da registruju svoje udruženje tamo gde je i CarGo registrovan i da pod istim uslovima vrše svoju delatnost.Taksisti samo na tome insistirajte i ne prekidajte štrajk dok se to ne desi.Ukoliko to nije moguće tada treba CarGo tretirati kao taksi udruženje ili je ugasiti.Pozdrav taksistima.

  9. U Srbiji možeš da daš platu i milion dinara, ali narod je takav, alav da bi kroz mesec dana ako ne i pre počeo da potkrada firmu.

  10. Čime se bavi ovaj Car go????? Ko danas u Srbiji ima platu od 150.000 dinara???? Kako oni mogu da daju subvencije?????? Od kojih para???? Nešto debelo smrdi u Car go 🙁

  11. Na kraju obicni gradjani ostaju budale. Taksisti godina dobro zarađuju sad to radi i car go. Znaci da je prevoz u Beogradu preskup,bilo taxi bilo car go. Taksistima se obilo u glavu sto godinama imaju monopol. Jedino oni imaju minimalnu cenu zagarantovanu. Drzava treba potpuno da legalizuje prevoz u gradu.

  12. Pošteni taksista zaradi tu platu radom od deset sati dnevno svaki dan u mesecu i ne treba mu car go…a vi istali sto se iscudjavate ovde o tome kako su to velike pare izvolite svaki dan u mesecu po 10 sati minimum na ulicu pa cete videti da li je to lako

    1. Pa što nisi učio školu, nego sad kukaš što radiš 10 sati dnevno, i to je malo, koliko radite i kako radite Vi živite ko carevi!

  13. Upravo sam o ovome pricao juce taxisiti revoltiran jer zapravo svime sto rade najvise ugrozavaju nas korisnike. U Izraleu taxisiti su udruzeni sa slicnom kompanijom i prihavataju voznje po jeftinijim cenama kako preko aplikacije tako i redovim putem.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.