CarGo: Štrajk glađu ukoliko se ne pronađe rešenje će otpočeti oni koji vode udruženje

Ostavite komentar


  1. Kako nepismen naslov
    Štrajk glađu, ukoliko se ne pronađe rešenje, otpočeće oni koji… ili: Oni koji vode udruženje otpočeće štrajk glađu ukoliko se ne pronađe rešenje

  2. Gospodo članovi udruženja Car:, poziv na štrajk glađu je degutantan jer od Vas ne zavisi rad države. Jednostavno, trebate da se registrujete u Ministarstvu saobraćaja za delatnost TAKSI usluge i neće biti problema. Postojanje napredne aplikacije za pametne uređaje nje problem u Vašem radu kako želite da predočite javnosti.

    1. Hteo bih samo da mi objasniš nešto, kada si tako informisanja šta treba i gde….. Zbog čega, takozvani divlji taksisti, počinju da rade u CarGo, jer ne mogu u taksi udruženja da uđu, iako su pribaviti svu neophodnu dokumentaciju i dozvole!? Gde je nastao kuršlus, ili je u pitanju taksi mafija, koja određuje ko može, a ko ne da prevozi ljude..ili,pak,u slučaju pristojne novčane naknade, pravom čoveku, sve se može!? E tako to ide…ili grešim, molim, pojasni mi.. Hvala..

      1. @Dragan Nedeljković: Gospodine Nedeljkoviću „divlji“ taksisti „hrle“ u Car:go iz razloga što im za bavljenje taksi usluga u kommpaniji Car:go ne treba: minimum srednja škola, ispit za taksi vozače sa licencom za rad, to ne znači da dobar deo „divljih“ taksista nema ova dokumenta, ali im u Car:go kompaniji nusu ni potrebna jer je kompanija Car:go registrovana u ministarstvu turizma kao GG firma, limo servis, sa minimalnim porezom. Vozači u firmi Car:go od procenta naplate usluge moraju da izdvoje novac za sve vrste servisiranja automobila, a ono šta ostane je ….. sića.

        1. @dopuna prethodnog teksta: Da bi neko bio LEGALNI TAKSISTA u nekom udruženju mora imatu gore pomenute uslove, za poznavanje jednog stranog jezika nisam sigurna. U svakom gradu, bilo u Srbiji, Evropi I svetu postoji zakonska odredba koliko TAKSI vozila I TAKSI vozača MAKSIMALNO mogu biti u gradskom registru.

  3. Zasto ste zloupotrebili ljude sa hendikepom u reklamne svrhe a i prevarili ste Dejana Matica jel ste mu rekli da se vozi taksijem a on covek poverovao zjel ima hendikep da nije u mogucnosti da vidi da radite protiv zakonito toliko o tome da postujete zakon.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.