Čekaju nas još veće gužve u narednim nedeljama: Beogradski aerodrom izdao preporuke putnicima za lakši let

Ostavite komentar


  1. Guzve bi bile mnogo manje kada bi aerodromsko saltersko osoblje u vecem broju bilo angazovano u vreme dnevnih spiceva, fleksibilnost dakle. Mnogo saltera na policijskoj kontroli ne radi, a desava se i da na njima svetli crveno svetlo, a policajci sede i dosadjuju se. Slicno je i na kontroli prtljaga. Organizujte se bolje, aerodromska gospodo.

  2. Možda jeste veći broj letova i veći broj putnika, ali isto tako i jako veliki broj nezadovoljnih putnika i korisnika uluga. Ovi saveti nemaju blage veze sa životom, jer ne pomažu kod otkazivanja leta, kašnjenja leta, izgubljenog prtljaga, overbukinga…… Ako nema dovoljno resursa i kapaciteta da se usluga pruži na kvalitetan način, onda je sve džaba.

  3. Dno dna. I najgora autobuska stanica je bolja od ovog aerodroma. Neprofesionalni, bezobrazni, nesposobni da organizuju i naprave prijatnim aerodromsko iskustvo. Check in je katastrofa, neprofesionaost na svakom koraku. Pozivaju putnike vikom i drekom.

  4. UIobičajeno bla-bla-bla a kada sve ode zbog loše organizacije dođavola, pa se putnici satima mrcvare na loše smuljanom aerodromu kroz tobožu modernizaciju- onda slede međusobni komentari odgovornih u smislu – putnici ko vas j..be! Morate preko BG aerodroma jer drugog u blizini nema!

  5. I dođite obavezno na aerodrom bar 3 sata pre poletanja! Mi smo stigli pre 2 nedelje 2,5 sata ranije i ušli u avion bukvalno trčeći 15 min pre poletanja!

  6. Samo da obezbede avione i osoblje i super .kukuj majko!!! Tri dana ti oduzmu od letovanja.

  7. Bruka, pozivaju putnike ma checkin tako sto se deru po hodnica…. Kao indijanci….

  8. Velika sramota i neprofesionalnost.Vazno da dodje da se proseta Vesic- strucnjak za sve.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.