Cena izgradnje kovid bolnica i dalje predstavlja misteriju

Ostavite komentar


  1. Cena prava sitnica. Posto je nikada necemo saznati znaci da je besplatno sve. Samo napredno!

  2. Svaka cast, ovoj vlasti, za samo 4 meseca izgradjena bolnica, kad je najpotrebnija, a uskoro i druga. A, koliko je bivsa vlast izgradila, za 12 godina pogubne vladavine. Deder, novinari, dajte malo poredjenja.

    1. Prethodna vlast to nije zadnjih skoro 9 godina ali pitanje, na koje ti svakako znaš odgovor, je koliko to košta? Cena je jako bitna naročito što se sve radi na brzinu i netransparentno.

    2. Pa sto nije gradila ova vlast prethodnih 8 godina?! Sve sto je izgradila (ukljucujuci i ove bolnice) je iz komercijalnih kredita !?!? Da li to predstavlja neku posebnu sposobnost?! Mozes i ti da odes do banke i kupis najnoviji mercedes za 100.000 evra, a ko ce to da vraca??

  3. Ko je krao na običnim, najobičnijim maskama koje smo u martu/aprilu plaćali 120 RSD komad, a danas pakovanje od 10 komada košta 150-200 RSD? KO? Ti sve možeš, ti nas voliš, pa objasni.

    1. Ја само знам,да од кад су ови заказали народ,сви уговори и све инвестиције су тајна,вероватно затото је све то поштено,а гаранција је Вучићева реч.

    2. pa u martu i aprila nismo peoizvodili maske zato je bila ta cena a vidim i ova cena ti se ne svidja vazno da se nesto kaze

  4. Da nije možda Bata angažovao antlagore i preduzimače pa se ugradio u proviziju. Predsednikov bata nije takav čovek on je po ličnoj karti pošten. Gojko je tu nešto sumnjiv.

  5. Meni je palo na pamet, a ja nisam lopov. Palomi je na pamet jer znam tebe i tvoje, Brnabićku i njene, Voolina, Stefanovića i tvoje i njihove prijatelje, kumove i poslovnu bratiju.
    Na pamet mi pada jer ste vi udruženje patoloških lažovai lopova.
    Nemoj samo da mi kažeš da je sve u redu jer tokove novca kontroliše Siniša Mali. Nemoj, zaceniću se od smeha.

  6. Sve ce se doznati kada dodje nova vlast. Setite se samo takozvanog Tita koji se danas smatra jednim od najvecih zlocinaca -prema Srbiji i Srbima.

  7. Ja nemam problem što je napravljena ova i što se pravi još jedna COVID bolnica, štaviše podržavam to.
    Ali.
    Pošto se sve to gradi od MOJIH para i para MOJE dece, zaista želim da znam koliko je koštalo. Takođe, pošto se razumem u građevinarstvo, zaista želim da bude javno objavljeno koliko su koštali građevinski radovi u odnosu na slične objekte.
    Zašto se izbegavaju odgovori na takva pitanja, ako je sve čisto, legalno, moralno, sa najboljim namerama? Zašto se bacamo nekim brojevima, procentima, ako je dovoljno reći dva broja – ukupan broj kvadrata i ukupne troškove za izgradnju tih kvadrata?
    Da li je moguće da najviši državni funkcioneri ne znaju/nemaju tačne podatke?

  8. Pobrkali lončiče! Znaju da su uzeli proviziju ali ne mogu da se sete koliko su od čega čapili. Mažnjavaju na sve strane pa više ne mogu da prate.

  9. Moracu da razočaram premijerku oko trećeg oka i čakre njenog šefa. Posle izbora u junu svi koji razmišljaju su imali viziju kako ce se razvijati situacije ja sa Koronom.
    Predsednik je i bez razmišljanja to znao, on je i organizovao izbore.
    Nažalost u Srbiji ima više ljudi (nego što normlna država može da podnese) koji i dalje veruju u vračare, čini i slične naučne discipline sa Megatrend fakulteta.

  10. Kakva Vuciceva vizija u julu? Pa u julu su stanovnicima Srbije bile zatvorene sve Evropske granice zbog drugog talasa. Dokle lazi Brnabicko?

      1. Znači lažu Vučićeva prijateljica Merkel i drug Makron?
        Oni su zatvorili granice i rekli nam.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.