Objavljene nove cene goriva koje će važiti do 1. marta

Ostavite komentar


  1. Cene goriva se kotiraju negde u svetu, ali se naše cene kotiraju u zavisnosti koliko državi treba novca.A pošto je ovo propala država mnogo im treba, pa je cena goriva toliko nazidana da je najviša u Evropi i regionu.Sramota

  2. Trenutno je cena barela oko 75$ sto odgovara realnoj ceni dizela od max 150 din, ali kako glasas tako placas. Uostalom, podigli su akcize pre izbora na vec najvise akcize u regionu i pred izbore spustali cenu, onako kukavicki u svrhu kampanje kao sto sve rade, a sada imamo ono sto je svako normalan mogao da predvidi.

  3. Stvarno providno snizavanje cena svake nedelje pre izbora a onda posle toga svaki petak 1-2 vece cene. A pri tome barel nije ni blizu maksimuma kao sto je bio.

  4. U Svedskoj, Dizel gorivo 180 din.
    Sa 250din. za jedan dan je vlada spustila na 175 din. sada je 180.
    Molim vas, samo volite nase ljude, molim vas !!!

  5. Samo dizite cene dobili ste krađom izbore u Beogradu,to i lud zna vise,ali dizite cene duplo i trpajte pare dok ne odete sa vlasti ali vilama i motikama,dok ova bagra ne poludi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.