Koje su cene putarine do mora Crne Gore, Grčke, Hrvatske i Bugarske?

Ostavite komentar


  1. Interesuje me jel’ se može preleteti Severna Makedonija pa da se ne plati putarina. A i u Grčkoj im jedna naplatna rampa na Ring Road-u oko Tesalonikija i košta 0.50 evra, za sve one koji idu tim putem ka Haklkidikiju.

  2. Putarina od Sitnice do Herceg Novog se ne plaća već tri godine. Od kad ste prepisali ovu vijest?

  3. Cene putarina za Hrvatsku su netačne. Do ZG je 16.9 EUR + 9.2 EUR do Rijeke

  4. Nemojte da prepisujete samo članke, proverite nešto… Deonica Sitnica – Meljine se više ne plaća ostala je samo naplatna rampa na putu kroz koju se prolazi…

  5. vinjeta moze i preko mobi telefona za bugarsku. zgodno resenje. da ne svracas i ne juris po pumpama. plus izbegnes menjacnice.

  6. Kakav netacan tekst. A i koga piše sve mi je jasno. Gde vam je putarina u CG Kolašin-PG 3,5E? Koji autoput Sitnica-HN? Allloooo, ne lažite ovaj narod.

  7. Што се Хрватске тиче, за 10€ не можете стићи ни до Славонског брода, а камоли до Загреба.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.