U Crnoj Gori pokrenut postupak, u Srbiji još uvek bez informacija: Da li su mobilni operatori u Srbiji prekršili zakon istovremenim poskupljenjem usluga?

Ostavite komentar


  1. MTS je ubedljivo najbezobrazniji jer je takva i ova kora od banane država, ne obaveštavaju korisnike usluga kad im istekne ugovor nego povećaju račun za 1000 din.

  2. Каква здрава конкуренција када се оператери договарају да деру овај народ…

  3. Чост пример картелског договора! И нису само мобилни, већ и кабловски оператери урадили исту ствар. МТС његове ћерке фирме своје кориснике третирају као својину и не налазе за сходно да чак дају објашњење. Данас сам покушао да дођем до њих и ни један број није доступан. Безпбразлук!

  4. LOPINE iz jetela nisu ni obavestili potrošače nego sakrili u e račun obaveštenje, treba da se tuže!!!!

  5. U Srbiji ne postoje nezavisna regulaciona tela. Sve zavisi od jednog čoveka i njegove volje.

  6. Kakav crni RATEL, ništa korisno nikada nisu uradili za korisnika. Ni da ga zaštite ni da stanu na stranu korisnika kad provajder krši uslove. Sreća, uskoro dolazi optika drugog provajdera u moj kraj pa ću reći „ZBOGOM“ državnom operatoru, i jedva čekam!

  7. Glup prilog! Da li ste i koliko puta pisali o poskupljenju komunalija, struje koja poskupljuje 4 puta godisnje? NE! Ne smete jer je to drzavna ustanova!

  8. OperatEr je mobilne telefonije a operatOr je osoba koja operiše pacijenta. I da, svi su isti monopolisti

  9. Besmislena priča. Ko može zabraniti operaterima da se tajno dogovaraju. A čak i da im se odredi kazna, platiće je krajnji korisnici. Cela priča i nije smišljena zbog korisnika, nego zbog zapošljavanja u AZK.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.