Ćuta odgovorio Vesiću: Kad je Vučić doveo Šredera u Arenu, što ti ne bi Amerima poklonio Generalštab

Ostavite komentar


  1. Čiji li je ovaj projekat? Bia, cia? Rossia? Sprema se garnitura sledeca….

  2. Politika Ćute je šta bi bilo kad bi bilo ,zašto si ovo ovako a ono onako a nigde nema šta bi on uradio ili šta bi predložio.

  3. Je karimkaturni prevarant koji je na krilima SNS-a u stigao u Bg da bude kontra teža. Sve za šta se on šatro bori je već izgubljeno , on samo verifikuje krađu. P.S. Rakita je stavljena u crkvu pa sve nadalje

  4. Koja drskost da im padne na pamet da prodaju nesto sto nije njihova prcija.Sve dok nepismeni,neobrazovani,dementni,podmitljivi i neobavesteni glasaju za ove nesposobnjake Srbija ce biti neuredjena pravna drzava u kojoj ce se navedeni izivljavati,bogatiti a navedeni ce i dalje glasati za njih.Ne kaze se uzaludno u narodu da riba smrdi od glave.

  5. Opet je OSKAR bio „pametan“, kao kada je poklonio nasih milion dolara Klintonki za izbore, pa je RESIO DUGOGODISNJI PROBLEM, koji predhodne vlade nisu bile sposobne, i POKLONIO ATRAKTIVNU LOKACIJUONIMA KOJI SU NAS BOMBARDOVALI. Zaista, veliki „uspeh“ ove tehnicke vlade

  6. CIA drži u šaci Vesić On. mora da radi što naredne STIGLA GA PROŠLOST

  7. Sreder nije dobio nego je pomogao da Lidl otvori prodavnice u srbiji. Mesas babe i zabe.

  8. Citate poruke koje nisu niz dlaku pre nego se posalju pa nema mreze za prenos?

  9. Srbija sa Vučićem definitivno postaje nova kolonija Zapada, ali ravnopravan sa Kinom i Rusijom.

  10. Ovo je Velika Sramota sto radite i nazalost moram se sloziti oko ovog sa Čutom,i smatram da treba da se ljudi pobune protiv vase odluke i zaustave ju

  11. Ćuta kao veliki ekolog bolje da ode u Gornje Nedeljice i gleda u one lepe šume i livade da nam čuva netaknutu prirodu.

  12. Ko si ti, Cuto, da o tome brines u moje ime i ko te je za to ovlasti?

  13. Koliko je ovaj covek antipatican..opste neobrazovan i navalentan! Dajte nekog drugog iz opozicije aman zaman! Izgubicete opet !!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.