Da li bismo živeli 10 puta kvalitetnije ako uvedemo sankcije Rusiji? Šta kažu ekonomisti o izjavi predsednika

Ostavite komentar


  1. On je postao mali perica, govori svašta, samo da bi bio u centru pažnje.

  2. Ma važi, najbolje da nam sindikalci kroje državnu politiku. Idete ulicom u potrazi za bilo kime ko je spreman da „pljune“ na vlast, pa mu date ceo članak o ozbiljnim temama.

  3. Како 10 пута боље? Према тренутној ситуацији у свету не зна се шта ће бити сутра. Долар је дефинитивно пропао, Америка је банкротирала и зато форсира светски рат. Све снаге човечанства морају да се одупиру томе…..

  4. Bugarska je dugo u EU ali je po ekonomskoj snazi tamo gde je i bila. Jedino se lokalna politicka elita nakacila na donacije (citaj , mito) EU i to je to. A izgubila je deset posto stanovnistva.

  5. Ne bismo živeli bolje ako ih uvedemo, ali se bojim da ćemo živeti gore ako ih ne uvedemo.

  6. 1. Nismo pravna drzava
    2. Nismo u stanju da sagledamo situaciju
    3. Nismo u stanju da gledamo svoja posla
    4. Iz istorije nismo nista naucili
    5. Uglavnom pricamo da bi pricali
    6. Radimo da bi se hvalili kako smo silni
    I koliko jos hoces 7.8.9…..159..
    I opet preko nase grbace

  7. Kad ovaj tkzv predsednik daje ostavku u partiji, zna li se šta?

    Missim, obećanje je obećanje.

  8. Kud baš sad problemi, a samo što nismo ušli u zlatno doba, gradite metro da narod može da se krije … vulinu šta kažu rusi oće nam jako zamerit,,,e da može mutti angela da pomogne i porfirije sa anđeoskom vojskom

  9. Znaci ne moze Srbija dalje da se zaduzuje?! Pa to je fenomemalna vest za narod. Losa je za vlastodrsca jer ne moze da kroz nova zaduzivanja kupuje socijalni mir I trpa pare sebi u dzapove

  10. Koliko smo mi glupi kad predsednik misli da cemo da progutamo ovakve izjave?A mnogi ce da progutaju,na zalost.

  11. Ovakve izjave su toliko besmislene da je to neverovato…međutim običan narod je taj koji glasa i održava ovaj besmisao toliko dugo…sve će da proguta, sve prolazi kod na žalost neprosvećenog sveta a takvih je veoma mnogo.

  12. Kad bi bilo pameti,da bar jednom pogodimo.Kod uvodjenja sankcija 1992 se govorilo “ Sankcije ce nas ojacati “ Ne bih voleo da opet “ ojacamo „

  13. Zašto se ljudi pale oko Rusije, nije mi jasno niko od naših neće tamo da živi i radi, a hvale je na sav glas. To su idioti i ima ih jako puno, eto to je problem Srbije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.