Da li će biti restrikcija struje na jesen u Srbiji? Ako ih i bude – verovatno se neće tako zvati

Stručnjaci strahuju da će probleme sa nabavkom struje vlast probati da reši semantikom

Ostavite komentar


  1. Bude li bilo kakvih restrikcija (struja, grejanje, gas…) od jeseni, biće i vanrednih izbora na svim nivoima – uličnih, naravno.

  2. Pamtim dobro čuvene restrikcije. Tada je vlast bila u rukama SPS, uz podršku radikala. Danas u doba neoradikalni, podrška je isti taj SPS.

  3. Ništa im ne verujem. Beograd možda neće osetiti restrikcije, ali mi po unutrašnjosti hoćemo.

  4. Pa vucic 10 godina proziva sve prethodne vlasti, ismejava i pljuje njihove ucinke a svoje neznanje i stetu koje iz istog proizlazi krije i precutkuje. Vreme je da se taj bahati radikalski segrt i klika lukrativnih interesdzija koje je okupio oko sebe privede slovu zakona.

  5. Nema struje, narod ide na ulice, Mozda je i dobro da se nesto tako desi, da nas trgne iz komfora na koji smo navikli. Umesto da sede uz svecu i smrzavaju se, kao u srednjem veku, ljudi ce krenuti na ulice, da smene one koji su ih do takvog stanja doveli.

  6. Planska isključenja!? A pa to je jako loše za rejting SNS-a i predsednika Vučoća! Jako loše za rejting!

  7. Mrzi me da citam, kasno je a dan je bio dug. Kako god da se budu zvale restrikcije ja cu biti na ulici. Zajedno sa Interaec timom

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.