Da li je list Sport prodat ili privatizovan?

Sa iste adrese stižu dva različita tumačenja, a prema ovom drugom moglo bi se zaključiti i da je Sport privatizovan, kao i da je ta privatizacija sporna samim tim što ju je prodala kompanija Novosti, čija je privatizacija, bar dok ne stignu rezultati do kraja godine - takođe sporna
Konfuzija u institucijama oko vlasništva Novosti

Ostavite komentar


  1. Jad i beda ovog pokušaja od države. Dmitrović uvaljao Sport Mirkoviću iako je znao da je to kraj tog lista, ugasio instituciju srpskog sportskog novinarstva. A država samo ćuti nemoćno i gleda umesto da hitno reaguje i poništi ugovor, samim tim vrati list pod okrilje Novosti i da nastavi sa izlaženjem, a odgovorne na sud. Naravno, to bi se sve desilo u normalnoj državi.

  2. Taj SPORT je ipak bio brend,onoga vremena! Međutim, sramno je da će ga netransparentno nestati? Mislim da i u ovome slučaju učestvuje glavni! Pa kako onda ne može da privatizuje Zvezdu i Partizan!? Slutim da mu je baza glasača u ZVEZDI,a onda nije mudro dirati ni ove druge!?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.