Da li je Srbija zaista najbogatija u istoriji, kao što tvrdi predsednik Vučić?

Ostavite komentar


  1. On i njegovi jesu. Obogatio se polupismen polusvet, a narod zivi u bedi. I jos ga glasa

  2. Moj otac je sa tri godine zanata i 17 godina zivota kao metalostrugar bez iskustva u Kronu imao prvu platu u vrednosti 800 litara benzina sto je izracunao kad je dobio prvu platu a sve da bi to i zapamtio. Vi izracunajte sami koliko vredi danas 800 litara benzina i koje dete danas ima toliko para…toliko

  3. Šta god tvrdi to nije istina. Em je okupirana i služi samo tuđim interesima em građani rade za najmanje plate u Evropi. Troškovi života nesrazmerno visoki. Nikad jasnija Srbija. Ako izuzmemo ratne periode. Ali 24 godine od zadnjeg rata u bilo kojem istorijskom periodu je ono s čime se poredi današnja Srbija. Pa šta kaže poređenje? 1969. I 2023. na primer.

  4. Za njega je:
    • Srbija = SNS
    • vlast = država
    Sve ostalo se uklapa.

  5. 2012 и 2013 сам трошио 8 пензија годишње,сада ми треба 13-14 (((

  6. Šta kaže naš baron,kada će nam omogućiti da trknemo malo do meseca.

  7. Prosječnu platu je lako utvrditi. A činjenica jeste da je preko 700 Eura.

  8. Ne sećam se da je u BG bilo toliko buvljaka kao sada. Da njih nema mnogi nebi mogli da prežive.!

  9. Opsednutost ciframa, opsednutost svojom personom, svojom vlašću, trenutna histerična reakcija na svaku vrstu kritike… ovaj čovek sa višestrukim poremećajem ličnosti plače za nekim dobrim psihijatrom, a mi ga držimo na čelu države. I treba da propadnemo u svakom pogledu. Sami smo krivi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 10

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.