Da li penzioneri mogu da vrate proizvode koje kupe od putujućih trgovaca?

Ostavite komentar


  1. hehe, hvataju penzose i na kalemegdanu.

    pre par nedelja, sedimo na klupi, rano jutro, nigde nikog, kad doperja neka slatka klinka i krene da nas muva da dodjemo na prezentaciju ne znam ni cega, prezentacija sa besplatnim ruckom u kafani „varos kapija“, bez obaveze ( cuj, jos i obaveza :)) a nas dve, „jao sto si slatka, tako mlada a tako vredna, posvecena poslu, pa tako lepo vaspitana, pa se lepo izrazava, vidis kakve dece ipak ima…“, i dadosmo joj tel. brojeve ali naravno nismo otisle, posle nas zivkala danima cak i pokusala da nam nabije osecaj krivice za propali rucak, nudila druge termine, na kraju ja joj rekoh: „zadrzite vi devojko nase brojeve telefona za ubuduce i stiklirajte nas kao nepouzdane. “

    a stvarno je slatka bila, kakva steta da fina deca moraju da se bave takvim sugavim prevarantskim poslom, da boljih nema.

  2. Kako su ti „prevaranti“sklopili ugobor sa PIO fondom o odbijanju rata prevarenim penzionerima i kako im se to ne moze uci u trag…mnogo ovde nesto smrdi!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.