Deo imovine Rada prodat za 50 miliona dinara bugarskoj firmi 1

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika saopštila je da je prodala deo imovine beogradskog građevinskog preduzeća Rad u stečaju bugarskoj firmi Battery Protect Monbat za 50,55 miliona dinara.

Prodatu imovinu čine vanknjižno pravo svojine na poslovnom i garažnom prostoru u poslovnom objektu u izgradnji u Ustaničkoj ulici u Beogradu. Poslovni prostor čini više lokala, čija je ukupna površina oko 460 kvadrata, 14 garaža u podrumu i sedam ispred objekta.

Agencija je 25. decembra prodala Rad u stečaju kao pravno lice, vlasniku Delta holdiga Miroslavu Miškoviću za 954,29 miliona dinara.

Mišković je tako postao vlasnik nezavršene zgrade u Novom Beogradu od 27.300 kvadrata, sedam lokala u Beogradu i Obrenovcu, površine oko 400 kvadrata.

U kupljenu imovinu spadaju i 22 stana od kojih je sedam u Beogradu, dva u Pančevu, 12 u Boru i jedan u Skoplju.

Vlasniku Delte pripala su i potencijalna prava na zemljište, na lokaciji Pančevački put-Palilula, površine 18.860 kvadrata, devet objekata u Krnjači, površine 947 kvadrata, jedna garaža na Novom Beogradu u Gandijevoj ulici, pokretna imovina Rada i potraživanja tog nekadašnjeg građevinskog giganta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari