Digitalizacija i unapređenje IT sektora šanse za lidersku poziciju Srbije

Ostavite komentar


  1. DO TOG,,LIDERSKOG,POLOŽAJA POTRENO JE,,SAMO,, DOŠKOLOVAVANJE,VAŠIH,ODABRANIH,,KOLEGA,,S OBZIROM DA SE ODLIČNO ZNA,KOJIM SU ŠKOLSKIM,,SPREMAMA,OBDARENI,,I DA ZAKON O AKADEMSKOM POŠTENJU UPORNO NEIZGLASAVATE DA SE NEUGROZE,,SPASITELJI,,OVE JADIJE,,Od,Vaše napreDNO POPUNJNE,VLADE.I Čimbenika,u Parlamentu,,D,umreš od,silnih,,blistavih,umova,, spremnih za IT Tehnologiju ,i,,glasača,,,,.

  2. Deca su stavljena u poziciju da budu najjeftinija radna snaga u ovoj privrednoj oblasti.Rade za strane kompanije ,za male pare,umesto da im je država omogućila uslove da na tržište izlaze sa svojim proizvodima.

  3. Kuća se pravi od temelja a ne od krova. Pa šta bi školovan kadar tražio u Srbiji. Samo bi ih školovali o našem trošku, kad bi hteli to ili ne, posao će potražili u razvijenim zapadnim zemljama. A njima super, dobije vrhunskog stručnjaka za džaba.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.