Dijamant i Frikom pozajmili devet miliona evra Ledu i Jamnici

Revidiranim finansijskim izveštajima obezvređena polovina međukompanijskih potraživanja u okviru Agrokora

Ostavite komentar


  1. Pravi trenutak da preuzmemo svoje kompanije nazad. Otvoriti stečaj, i onda prodati nekon drugom, po mogucstvu domacem investitoru.

  2. A lepo nam je sugerisano…: Pazljivo lizite u velikoj nagradnoj igri…!!!

  3. Krediti za sve vrste namjena Nudimo minimalni iznos od 5.000,00 eura do 5 milijuna eura Uz nisku kamatnu stopu od 2% Razdoblje zajma: do 25 godina ovisno o iznosu kredita koji vam je potreban. Kupci moraju biti stariji od 18 godina Ova transakcija je 100% sigurna za sve kupce Za više informacija o bonusa kontaktirajte nas putem e-maila: ([email protected])

  4. Ma neee, ne izvlace oni pare, to je pozajmica, vratice oni sve te pare, saamo tetki lek da….

  5. Na taj način se vrši prelivanje kapitala iz Srbije u Hrvatsku (Sloveniju) dugi niz godina. Neophodno je da "stručnjaci" koji su tvrdili da ne možemo biti oštećeni podnesu ostavke. Država Srbija odnosno zaposleni u ćerkama firmama Agrokora u Srbiji morali su budno pratiti šta to Zakonski zastupnici Dijamanta, Frikoma,.. rade i da li je to protiv interesa radnika odnosno RS. Ti direktori su znali da pozajmljeni kapital firmi iz Srbije neće biti vraćen. Međutim, opet je prevagnuo sitnosopstvenički interes i neznanje. Poslednji je čas da se pokrene stečaj nad čerkama firmama Agrokora u Srbiji i da se na taj način spasi što se još spasiti može.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.