Zoran Đorđević demantovao objave da je na rebrendiranje Pošte potrošeno 1,5 miliona evra i najavio tužbe zbog klevete 1Foto: BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ

Direktor “Pošte Srbije” Zoran Đorđević demantovao je objave na društvenim mrežama u kojima se navodi da je preduzeće kome je na čelu za posao rebrendiranja nenamenski utrošilo milion i po evra.

– Tvrdnje da je taj posao po mom nalogu namešten privatnoj firmi izvesne Draginje Vlk su apsolutno gnusne laži, tendenciozne i politički motivisane, sa namerom da se naruši moj profesionalni i lični integritet i ugled. Takve objave su tendenciozne i politički motivisane, te da im je cilj da naruše moj ugled kao odgovornog lica Pošte Srbije – istakao je Đorđević.

Đorđević tvrdi da ukupan iznos od 1,5 miliona evra nije potrošen na rebrendiranje Pošte, već na sve javne nabavke u periodu od 5. marta 2023. godine, kada je postavljen na mesto vršioca dužnosti direktora “Pošte Srbije”.

Prema njegovim rečima sve odluke su transparentne a javne nabavke preko 65.000 evra u nadležnosti Nadzornog odbora preduzeća.

Zoran Đorđević demantovao objave da je na rebrendiranje Pošte potrošeno 1,5 miliona evra i najavio tužbe zbog klevete 2

– Ovi neistiniti navodi štetni su po ugled države, Pošte, kao i moj lično, i kao odgovornog lica Javnog preduzeća „Pošte Srbije”, i s tim u vezi preduzeću sve zakonske pravne postupke protiv odgovornih lica, za klevetu i naknadu štete za urušavanje ugleda – naglasio je Đorđević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari