Đorđević: Pošta ostvarila dobre poslovne rezultate i povećala plate ali to nije dovoljno 1Foto: FoNet/Aleksandar Barda

Direktor Pošta Srbije Zoran Đorđević ocenio je danas da je to javno preduzeće u prethodnom periodu ostvarilo dobre poslovne rezultate i povećalo plate zaposlenima ali i dodao da „to nije dovoljno“.

 

Đorđević je na sastanku kolegijuma Pošte naveo da su nabavljena nova oprema i vozila za potrebe tog javnog preduzeća, da je zaposlenima isplaćena trinaesta plata i obezbeđeno 24-časovno osiguranje i zdravstveni pregledi.

„Postigli smo napredak u svim oblastima od značaja za dalji razvoj naše zajedničke kuće. Da li je to dovoljno? Ja vam kažem da nije. Sigurno smo mogli bolje. Ono što je izvesno je da moramo još mnogo toga da uradimo ali i da promenimo sebe i svoj odnos prema poslu“, naveo je Đorđević a prenela Pošta Srbije.

Najavio je da će u narednom periodu biti nagrađeni „svi radnici koji su to zaslužili“ ali i upozorio da „postoje pojedinci koji pokušavaju da vrše obmane kako je sve to posledica nečijih zahteva, protesta ili pretnji“.

„Sbe što je realno i moguće da ostvarimo, možemo samo zajedničkim dogovorom. Zato sam, uvek kao i do sada, spreman na razgovore i dogovore, da čujem predloge, da zajedno nađemo realna rešenja koja će nas učiniti još uspešnijima“, rekao je direktor Pošta Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.