Do 18 časova prijavilo se skoro 500.000 mladih za 100 evra

Prijava počela u ponoć, pogledajte link na kom se možete prijaviti

Ostavite komentar


  1. Svaka cast mladima…ali ocito da manipulsanje ne moze da se iskoreni. Sav novac ovaj i onaj ranije podeljen gradjanima je jednostavno bacen. Mogao je isti biti ulozen u mnogo bolje stvari. Npr. edukativne centre, od zanatskih do naucnih delatnosti ili oblasti. Ovako definitivno bez svrhe. Bacen. Mozda se ovo nece svideti svima. Nisam ni ocekivao. Ali bice nam skupo.

  2. Ne razumem sta je toliko dobro ovde? Pod jedan, jurnjava za 100 eura znacinda ljudima puno znaci taj novac. Mada, i na zapadu bi se svako prijavio, koliko god mu malo znacilo. Drugo, ovo je novac za kupovinu glasova. Trece, nikom nece biti nista znacajno bolje sa ovim parama. Vracamo se na proslu tacku, glasajte za nas, ovo vam zato dajemo. Cetvrto, ovoliko ljudi se odmah javilo zboga stare izreke, budala ko daje a još veća budala ko odbije..

  3. Ovi koji su punoletni ce 100 evra da uznu, a na izbore ne mozes da ih nateras ni puskom. Srbin nece obaveze, a hoce da konzumira sva prava.

  4. Bio je potreban samo jedan uslov da ovakvu pomoć učini logičnom a to je da uz prijavu moraju dostaviti potvrdu o vakcinaciji. Ako država tuđim novcem a time i mojim, pomaže i one koji sebi ne žele da pomognu.

  5. a i vi bi tih 100e samo sto imate 40+ god i ceo dan provodite na tviteru vredjajuci ljude. naravno da cu da uzmem svoje pare koje drzava krade od nas

  6. Ja se prijavio jos 20januara,jos uvek me nema u sistemu,promenio licnu 15 jan.I sta sad???

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.