Doktor veterine: I čovek je prenosilac afričke kuge, pitanje šta će se dešavati sa cenom svinjskog mesa i sa brojem svinja

Ostavite komentar


  1. Pa biće isto kao i sa prasad.Jedno vreme išli čak i 550-600din za kg žive mere sad max 250din.

  2. Svinje će da potamanimo, a cena će da bude mizerija. Na kraju će da pasemo travu. Živeli!!!

  3. Veterinari su govorili o ljudskim virusima epidemiji gripa svakog dana u medijima a sada kad je veterina u pitanju nema nikoga. Ja sada ne očekujem lekare da to komentarišu. Da za vreme pandemije silni penzioneri su komentarisali HE situaciju. Sve naopacke

Ostavite komentar


Ekonomija

Tesla povlači 125.227 vozila u Sjedinjenim Državama 8

Tesla povlači 125.227 vozila u Sjedinjenim Državama

Tesla povlači 125.227 vozila u Sjedinjenim Državama zbog kvara u sistemu upozorenja na vezivanje pojasa, što može povećati rizik od povreda prilikom sudara, saopštila je danas američka Nacionalna uprava za bezbednost saobraćaja na autoputevima. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.