Dokumenti pribavljeni po zakonu

* Dragojlović demantuje optužbu Labovićeve da je do njene diplome došao nezakonito, jer ju je dobio od Ministarstva pravde, po Zakonu o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja
REAGOVANJE: Dejan Dragojlović negira tvrdnje sudske veštakinje Mirjane Labović objavljene u Danasu 28. oktobra povodom serije tekstova o njenoj sumnjivoj diplomi

Ostavite komentar


  1. Pogledajte falš diploma. Svaki iole pismen čovek zna da UNIVERZITET KOSOVA nikada nije postojao a pogotovo nije u vreme SFRJ gde su UNIVERZITETI dobijali imena gradova. Plus ime dekana i rektora nema veze s istinom jer su druga lica bili dekan FAKULTETA i rektor univerziteta i to može da proveri svako guglajući i gledajući monografiju univerziteta u Prištini kakav mu je zaista bio naziv. Onda ona piše odgovor BEZ STIDA I BLAMA. NATERALI smo ih da daju odgovor i da počnu da se ukopavaju i da ne plaćaju KAZNE. Akcija je uspela. Ostaje samo ZAVRŠETAK akcije i da tužilaštvo podigne optužnicu, onda dobije otkaz i onda da se sva veštačenja u kojima je ona bila samostalno ili komisijski PONIŠTE. Najsmešnije i najžalosnije je ova njena rečenica: “Ne ulazeći u ocenu ispravnosti obrasca na kome je ispisana moja diploma, jer to nije u mojoj nadležnosti, tvrdim pod svim vidovima odgovornosti da sam 1983. godine diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Prištini.” Pa da li ona misli i ovi koji je brane da smo svi debili i idioti i da je bilo moguće da fakultet izdaje diplomu na nevažećem obrascu tj formi diplome iako se zna da dekani uručuju diplome jednom ili dvaput godišnje. Jasno je kao dan da je upisna knjiga prepravljana i da postoje razlike u januaru a kako izgleda krajem oktobra i kako je prepravljana. Pa onda prosek ocena joj je kada se sve sabere 7,38 a piše 7,50. Nisu bili u stanju ni da falsifikuju da bude makar naivnima prihvatljivo. Saberite sve ocene i podelite i videćete jasno kada se 229 podeli sa 31 dobije se 7.38 Sve ocene upisane od osobe istom hemijskom i istom rukom. Nazivi predmeta nisu bili kakvi se navode u falš dokumentu, a pogotovo ako pogledate fontove koji su korišteni i koji su potpuno različiti. Navodi predmet OPŠTE NARODNA ODBRANA a on se tako nikada nije zvao jer se opštenarodna pisalo zajedno a bila je u nazivu i društvena samozaštita tj ONO I DSZ. Pogledajte pogotovo nazive PRAVO i TEHNOLOGIJA, a predmet STATISTIKA je napisan LATINICOM a ostalo ćirilicom, a neki čak i rukom pisani. To nema ni u NJUZ NETU. Ja ne mogu da verujem uopšte da ovako bezočnih lažova ima i još da dobiju prostor za svoje bezočno laganje i da to traže na osnovu zakona.. Neka pokaže javno ORIGINAL DIPLOMU i onda može da priča i original INDEX. Pa gde joj je INDEX jer u to vreme INDEX je bio NEOPHODAN i ocene su se upisivale u INDEX. Nije kao danas elektronski. Veoma je interesantno da je bila veštak u slučaju TP JABUKA ali i u slučaju BRAĆA KARIĆ. Njuz Net je za nju i GZV ali i za ministarstvo pravde koje štiti dotičnog lažnog veštaka koji očigledno veštači po potrebi i za potrebe, PRAVA OAZA OZBILJNOSTI, POUZDANOSTI, VERODOSTOJNOSTI I NAUČNOG RADA. Bravo za DANAS i sve druge slobodno misleće medije i pojedince.

  2. Interesantno je da su odstavili informaciju da je dotična persona sa lažnom diplomom veštačila u samo 40 veštačenja za svo ovo vreme. Pre bih rekao da su sakrili nenormalna broj veštačenja koja su rađena. Nedavno je pisalo da policija proverava diplomu. Kako se ne oglasi ministar Stefanović da kaže dokle se stiglo u proveri diplome, jer svi znamo da postoje verodostojna dokumenta u Srbiji i da su sačuvana o svim licima sa Kosova i Metohije a pogotovo sa univerziteta u Prištini. Nesrećnica je probala da proda foru da se za vreme Tita univerzitet u Prištini zvao univerzitet Kosova računajući da su svi nepismeni i na neku kao mržnju Tita prema Srbima, …. To je dokaz da ona fakulteta realno nije ni videla. Jasno je da neko iz Novog Sada ne ide u Prištinu da studira pored fakulteta u sopstvenom gradu Novom Sadu ili u Subotici. Lažne diplome su državni neprijatelj broj 1 i tome mora da se stane na put, jer takvi partijskim mešetarenjima zauzimaju pozicije i uništavaju sve čega se dohvate. Sa lažnim diplomama je mnogo i u MUP-u i u svim državnim institucijama i rpeduzećima ali i sa kupljenim diplomama koje su ispravno zavedene ali iza njih ne stoji znanje. Nekada su falsifikatori diploma išli u zatvor, a danas su okačili table sa logom fakulteta i potpuno legalno prodaju diplome.

  3. Kada zlo u državi krene onda ono proba da se brani na sve moguće načine. Predlažem uredniku lista DANAS da pozove studente Ekonomskog fakulteta u Prištini koji su završili taj fakultet 1983 godine i danas su ekonomisti da pokažu svoju diplomu. Sigurno ih ima desetine koji su završili 1983 godine. I da se jednom za svagda zapuše usta ovom neopevanom lažovu i lažnom veštaku Mirjani Labović Mirčić. Sramota je kako nas sve proba napraviti budalama jer iza nje stoji država koja je bedem i brana za osobe sa lažnim diplomama.

  4. Pa šta da oćekuje ova nesrećnica kada je Osnovni sud u Smederevu pravosnažno osudio Petra Disića na kaznu zatvora od tri meseca uslovno na godinu dana, zbog krivičnog dela falsifikovanje isprave Osnovni sud u Smederevu pravosnažno je osudio Petra Disića na kaznu zatvora od tri meseca uslovno na godinu dana, zbog krivičnog dela falsifikovanje isprave. Disić, po zanimanju ugostiteljski tehničar, aktuelni je zamenik predsednika Odborničke grupe "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje" u lokalnoj Skupštini, a na osnovu falsifikovane diplome bio je zamenik direktora u JKP "Čistoća". Disić je oglašen krivim zato što je (8. jula 2011. godine), u stanju uračunljivosti i svestan zabranjenosti svoga dela, nabavio lažnu ispravu radi upotrebe, na taj način što je od svog prijatelja, sada pokojnog K.P. bez naknade nabavio diplomu (broj 00201-95/11 od 06.07.2011. godine) Visoke škole strukovnih studija za poslovno industrijski menadžment u Kruševcu, o stečenom zvanju Strukovni menadžer. Diploma je overena lažnim pečatom, a potpisali su je mentor Z.G. i direktor R.B, koji u vreme izdavanja diplome nisu bili u radnom odnosu u navedenoj školi. Posle toga, okrivljeni je u januaru 2014. godine tako sačinjenu lažnu diplomu upotrebio kao pravu, tako što je predao nadležnim službama u Gradskoj upravi u Smederevu, radi upisa diplome u radnu knjižicu okrivljenog i overe fotokopije diplome. Predmetnu diplomu je zatim predao i nadležnoj službi u JKP Čistoća u Smederevu, radi raspoređivanja na radno mesto za koje je predviđena kvalifikacija visoke stručne spreme ili više stručne spreme, pri čemu je okrivljeni bio svestan svoga dela i hteo njegovo izvršenje, čime je učinio pomenuto krivično delo.
    12 0

  5. Pa njima je protiv zakonito kada se otkrije tajna koja im omogucuje prevare. Njih zakon ne zanima jer misle da su njihove reci i stavovi zakon.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.