Dolazak gastarbajtera ojačao dinar

Ostavite komentar


  1. Ovaj trend nikako nije dobar – uvoz jaca a izvoz slabi pa je posledica veci deficit platnog bilansa. Kina stalno devalvira juan i nervira SAD! Zar treba jos nesto reci! Naravno, elita na vlasti ovo pozdravlja odnosno hoce da predstavi kao pozitivno!

  2. Ako smo vec stigli do "premijera" i "premijerke" i raznih "NJegovih velicanstava"… mislim da bi bilo pristojno da se mi, ljudi koji smo napustili Srbiju od 1991-ve do danas, narocito posle 2000-te, nazivamo onim sto uglavnom i jesmo – imigrantima. Mi smo otisli sa namerom da ostatak zivota prozivimo na nekom drugom mestu, da povremeno obidjemo rodjake i prijatelje koje smo ostavili iza nas, ali se isto tako i vratimo "u svet". Gastarbajteri su odlazili ranih sedamdesetih u "goste kao radnici", obicno "bez skole", sa iluzijom o povratku. Ako su jos uvek medju nama odavno su u penziji i dalje planirajuci taj isti povratak.

  3. Zato ovaj rezim ne reaguje na ezodus mladih iz Srbije,to prikazuje kao smanjenje nezaposlenosti,a ionako nisu njegovi glasaci,pa im zeli odlazak u sto vecem broju.Vazno je da ostaju,njegovi glasaci,kojima ce ovi slati pare iz belog sveta,dinar ce jacati i Bog da nas vidi.

  4. Pa kako Ovo UOPŠTE NORMALNI Mogu da nazovu,napredak,,dinara,,,ALO BRE Morončine Li jedne endemske, Pa To su ONI isti,,nepodobni,po,sistem vrednosti,sotui,,,KOJI SU Zbog ovih i ovakvih,ZBOG OVIH I OVAKVIH,,REFORMATORA,Otišli,NAUVEK ,Da bi Živeli normalno,životom dostojnim Čoveka,i radnih mu i stručnih kvaliteta,I BEZ Svakdnevnih,,,EKSKLUZIVA,,,,Kako nam je preostalima,u ovoj Majčetini,,DOBRO,,K,o nikada dosada U ISTORIJI,.I,Da TEK,,SREĆOM,, Po naciju DOLAZI,,NJIHOVO,,ZLATNO DOBA,U civilizaciji JE ALHEMIJA ODAVNO ZABRANJENA a za lažne informacije se krivično odgovara….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.