Drobnjak: Nisam znao da je protivzakonit račun u Švajcarskoj bez odobrenja NBS, novac je mog rođaka

Ostavite komentar


  1. hahahahahahahhaahahahahaha……nije znao.Pozdravili ga Andrej Vučić i Vulin…ahaahahahah….

  2. Oni stalno imaju neku tetku u rezervi. Kod ovog sad ima ime i prezime. Nije vazno sto je musko.

  3. Nepoznavanje propisa neoslobađa odgovornosti. Pomaganje drugim licima u kršenju propisa je kažnjivo!!!

  4. Moje pitanje za druga Drobnjaka je a zašto rodjak sam nije otvorio račun? Neka kaže ime rodjaka da se proveri da li je platio porez.

  5. Ispada da svaki budza rezima ima „tetku“ u inostranstvu.Sramota za rad korumpiranog sudstva,tuzilastva i policije.

  6. pa vrati coveku pare.nisam znao da se pise ko je ovlascen.obicno je upisan vlasnik racuna. ovo mu dodje kao tetka iz Kanade.

  7. Daj ti nama dokaz da je rodjak to uplatio,nemoj da mislis da smo mi sisli sa tvrdjave! Uplatnice,da ti bude lakse posto ne znam da li znas da se uplatnicama vrsi prenos na racune.

  8. Jel neko moze da poveruje u ovo,pa makar bio i sa ogranicenim mentalnim mogucnostima?

  9. U Svajcarskoj ko ima novac u banzi uvek se vodi racun na ime osobe ciji je Novac iako nekoga ovlastite .. Molim vas ne pricajte bajke .. Ahahah

  10. Bravo za rodjaka,koja dobričina od čoveka.Našao čoveka od poverenja.

  11. Što meni neki rođak ne da novac da mu uplatom na moj račun pod mojim imenom?

  12. Naravo, pare dao rođak- a on je, slučajno, neko od glavnih izvođača radova na nekom autoputu. Pa odlučio da tek tako, bar malo „podmaže“ odluku „rođaka“ ko će da dobije posao! Ej bre g. Drobnjak ne pričaj nam priče za malu decu!

  13. Kako javno voli da ponizava svoje ljude … I posle toga nikom nista !

  14. To je taj što gradi puteve i zaobilaznice za Rio Tinto , a oni su u to vreme počeli da vršljaju po Srbiji ali se našao ,,rođa“ pa mu uplatio malo para.

  15. Naivan si ti ko’ francuska sobarica, ljigo i lopurdo neartikulisana, večito gladna i žedna, poslušniče svakog ražima!Spreman si da gazda sa tobom i paros briše zarad prljavih para koje otimate narodu i kapom i šakom- nadam se da ćeš uskoro zaglaviti na doživotnoj robiji, baš kako i zaslužuješ, sve će vam presesti, tebi i bratiji po krađi , otimačini, glumatanju dvorske lude i unošenju mržnje i razdora u narodu!!!

  16. Ovo mi sve liči na ono „kao da nisam znao da je ograničenje u naseljenom mestu 50 umesto 130″… Znamo kako prolaze svi oni koji su zaustavljeni sa tom brzinom. To „ja nisam znao“ te neopravdava pred zakonom… Samo je pitanje ko je „zaustavi“ Drobnjaka i šta je Drobnjak „uradio“ prema „policajcima“ kada su ga „zaustavili“… Sve to ćemo saznati tek kada se sve ovo završi?

  17. Nije jedini sa Balkana koji ustupa svoje ime rodjacima ili prijateljima. Nazalost to je jedna istina koja je mnoge kostalo zivota.

  18. Rodjak po babine linije.
    Ma mi se zakopcavamo pozadi!U koju drzis,(UBS,Kantonal,Swiss i td,daj da podignem.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.