Država ne zna ništa o misterioznim radovima na Turskom toku?

Nadležni ćute o navodnom početku izgradnje Turskog toka kroz Srbiju

Ostavite komentar


  1. Грехота да Вучић није отварао деоницу по деоницу. Зарадили би и превозници у пекаре.

  2. E, ovo je posledica redosleda događaja. 2005 gog. se Srbijagas izdvoio iz NISa i krajem 2005 Srbija gubi većinski udeo u Jugorosgasu i do danas nije otkriveno ko je odgovoran. Zna se da je član UO bio a i danas je Nikola Martinović član SPSa a direktor Srbijagasa Miloš Tomić danas direktor carina(ništa nije slučajno).I danas Srbijagas uvozi ruski gas preko Jugorosgasa, koji plaća narod Srbije ,a da se nezna(istraživao je Insajder) koji ruski i srpski tajkuni učestvuju u proviziji. Smatram da je ovakav način mafijašenja prema narodu Srbije nekorektan. Treba smeniti direktora Srbijagasa, direktora carina i člana UO Naftne industije po svaku cenu.
    Ko ne veruje neka proveri moje podatke.

  3. Zna ministar Antic sve o gradnji gasovoda do Bugarske od Bugarske do Aleksandopolisa gde ce kupovati LNG tecni gas koji ce biti dopreman iz USA. Grantove bespovratne pomoci EU je naredila Merkelova Anticu i Srbiji na sastanku balkanskih zemalja u Rumuniji 2017. Zato cute i foliraju se, prave se ludi kao sto im je i praksa u proteklih sedam godina vlasti. Toliko istine radi, da se ne pravim mnogo pametan, jer i nisam bas jer ovim komentarom navlacim sebi samo nevolje na grbacu.

  4. ali sam čula da Generalni urbanistički plan i planovi nižeg reda postoje da bi se znalo gde je šta predviđeno i gde šta postoji. Ne možeš da kopaš gde ti se prohte i položiš cevi gde ti smatraš da treba da budu. Valjda pre crtanja bilo kakvog plana treba da se izvrši ispitivanje terena da nam se ne ponovi Grdelička klisura?! Kod nas je uobičajeno da zakoni postoje da bi ih državni službenici, koje mi plaćamo, kršili, ali da bi se došlo do projekta gasovoda ima puno posla. Ništa ne bi smelo da se radi odokativno. Zakoni postoje da bi ih predsednik, premijer, ministri, državni sekretari, direktori javnih preduzeća i zaposleni u javnim preduzećima poštovali, a ne da bi se ukalpali u šemu „Ne može nam niko ništa, zakon smo mi.“. Kada je usvojen finansijski izveštaj kojim je predviđen novac za izradu planova, a potom i projekta gasovoda? Šta radi naše tužilaštvo, osim što se nada da neće doći do reforme pravosuđa i provere njihovog rada?

  5. Jel su to Bajatović i SPS jači od država?
    A Vučić pred svake izbore priča kako će da pohapsi tajkune, a
    oni nikad nisu bili jači

  6. Ja ću da vam kažem trasu. Direktno kroz moj voćnjak, moram da iskrčim preko 80 stabala najkvalitetnije kruške, jabuke i višnje. Komšija isto tako. U pitanju je selo blizu Jagodine

  7. Polažu cevi u zemlju u kovinskoj opštini pa sve pršti. Kovin pun Ruja!!! Iznajmili kuće i stanove. E ako nas opet namagarče a rusofili ih pravdaju, pa ja više ne znam……………………………………………………..

  8. …otvaranje početka radova na Južnom toku bilo je u selu Šajkaš, 24.11.2013. predsenik Toma i direktor Srbijagasa izjavili da če sve biti gotovo za dve godine. Nije dao izjavu lažni car Šćepan mali pa da ne verujem!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.