Država nije u stanju da ispuni ugovornu obavezu prema Fijatu

Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke pita koliko će zaista da košta izgradnja Miravskog koridora

Ostavite komentar


  1. Pocinje zatvaranje velikih drzavnih firmi… Nestade Vucicevog zlatnog doba! Kinezi izjavljuju da umesto prljavih metalurskih postrojenja podizu u Zelezari ekoloska(????) postrojenja. Srbija i ova vlast opstaje na prevarama i lazima! Poslanici traze da se ne citaju najprofesionalnije novine u Srbiji, rad parlamenta diktira ratni zlocinac!… Sto je mnogo, mnogo je.

  2. Деценијама се Крагујевац гура у запећак по сваком основу – наслов треба да гласи – Неће, а не не може.
    Зашто је то тако захтевало би подужу анализу почевши од времена династије Обреновић и ондашњих радикала па до династије Николић и данашњих радикала.

  3. Нисам неки стручњак али имам још увек здраве очи да могу да оценик шта је лепо итд итт.Елем, довезе ме пријатељ данас у Бегиш па се паркира у гаражу на Обилића венцу, и замислите између два ФИАТ-а Типо, али потпуно различита, регистрација БГ.Упитах пријатеља где се бре праве овако лепи аутомобили (имао сам онај стари Типо), рече у Турској, сад ће и VW да се прави у Турској.Леле бре, због тога што овај наш не поштује ништа што је потписала бивша власт (а и она крила шта је потписала) па сада испало да није испоштовано да се уради тај део пута од 4-5 км, VW оде у Туркију а ни ФИАТ није хтео да прави ове моделе што их видех, а још ће можда да оде дус и дибидус.Проблем је перпедикуларне природе, што је говорио један мој професор у средњој школи.Ђекна још није умрла, а кад ће, чуће се.Машала.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.