Država u 2018. izdvojila 33 miliona evra za otkup zemljišta za Beograd na vodi

Ostavite komentar


  1. Da li ćemo ikada saznati šta su Siniša Mali i još poneko iz vlasti dobili od šejka kao poklon za sve ovo zemljište koje su dali džabe.

  2. Ako je NIN radio „istraživačko novinarstvo“ ovim podatcima potreban nam je i deo gde neko iz grupe „okrivljenog“ dela daje pojašnjenje učinjenoga. Ovako jer sve – rekla-kazala ( sa polu-podatcima).
    SVI zaboravljaju da obračunaju koliki je to deo Srbije ( 30-35%) u novcu ( kvadratima ) . Kada prodate svojinu ( kuću-plac) u Beogradu dobijate od investitora max. 22- 25% izgrađenog novog objekta. Takođe treba naći (zbirno) podatke koliko je ko do sada uložio i infrastukturu i u tekstovima ne razmatrati stanje na BUS stanici i sl. ( parkinzi ) koje grad i ta ustanova finansiraju …
    Mnogo je tu podataka da bi samo sa 2-3 podatka baratali i TVRDILI nešto.
    Kada i svoje ukućane želite da okrivite – tri puta DOBRO razmislite , pa …

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.