Država u korist Al Dahre izigrala sopstveni zakon

Kako je novac od prodaje zemljišta PKB-a, umesto na računu firme, završio u budžetu

Ostavite komentar


  1. Ako je ovo kako jeste, dokle cemo stajati i pustati da ovi kriminalci na vlasti rasprodaju sve sto stignu?

  2. Trebalo je malo detaljnije da se pozabaviti ovim pitanjem. Nejasan je tekst i pun nelogičnosti.

  3. Kad jednom, sto godina poslije smrti, Vucic vise ne bude vladao Srbijom i kad ga tadasnji tuzioci pocnu proganjatai za sva nedjela i koja je pocinio u Srbiji i Srbiju unistio, mozda se nadje u toj istoj Srbiji neki sud koji ce mu suditi, napominjem, opet sto godina poslije njegove smrti. Ja jesam porcitao i cuo o mnogim mutivodama, kriminalcima i ostalim, ali ovome nema ravog ne kugli zemaljskoj. I naravo, sve“ u odbranu i u interesu Srbije“.

    1. Vucic je vise puta izjavio da ce se o njemu uciti u udzbeniku istorije. Slazem se sa njim. Ucice se o njemu kao o najvecem izdajniku.

    2. Prijatelji, av. zlikovac koji ne zasluzuje da mu se ime izgovori je za Srbe veci zlocinac nego ante pavelic.

  4. Vučić odavno govori da on nikada ništa nije potpisao. Nema veze Vučko, sudiće ti za komandnu odgovornost.

  5. Ne mogu da verujem da postoji nesvet koji za kilo brasna, secera i koji litar ulja glasa ove bitange i kriminalce. Ljudi brasno cete pojesti, ulje potrositi, a vasi unuci ce bezati u dalek svet ili ovde ostajati da budu robovi dece ovih. Osvestite se aman, milione vasih eura kradu na dnevnom nivou. Pokazite im da imate mozga i hajde da pocnemo sa njima da punimo zatvore. Zaista je bilo dosta.

    1. U ovoj prokletoj zemlji TO NIKADA NIJE BILO BITI ĆE I HAD BITI.Uvek, jedni lopovi na vlasti snenjuju druge, tako da nikada neće biti biti hapšenja niti odgovornosti.OVDE JE NAROD UHAPŠEN OD SVAKE VLASTI

  6. U BiH Ustavni sud donio odluku o poljoprivrednom zemljistu proglasavajuci ga Drzavnom imovinom Dodik i cijela bulumenta se digla govoreci da se otima zemlja,a podrsku je imao i jos je ima od Vucica.Sve je to jedna te ista ekipa,a Vucic je kapiten.

  7. Poštovane gospođe novinarke i gospodo novinari DANASA, ako i vi smatrate da i za Vučića važi čuvena izreka Luja XIV -„država to sam ja“ onda je vaša konstantacija da je država izigrava sopstvene zakone, OK. Ali nije to učinila država jer je mi -od stupanja esenesovaca na čelu sa AV na vlast- više nemamo, nego je to naredio Aleksandar Vučić svojim satrapima koji fireru nisu smeli da se odupru pa su kršili zakone samo da bi udovoljili Arapima. Ja lično smatram da se iza tih „Arapa“ očigledno kriju članovi porodičnog klana Vučić i (ili) njegovi najbliži saradnici. Tek kada ih narod na dolazećim izborima skine sa vlasti, saznaće se prava istina o prodaji, pardon- o gotovo poklanjanju najplodnije zemlje za bagatelu nameštenim kupcima. Valjda će onda doći i do masovnog hapšenja luperdi koje su opljačkale Srbiju!.

  8. Ovi su dosli na vlast da dovrse stetocinski posao koji su zapoceli sa pozarevackim mrtvakom.
    Kad izumru ili padnu sa vlasti od ove zemlje nece ostati nista:Vucic,Seselj i ostali ce punih dzepova biti negde daleko,a mi cemo biti kineska,arapska ili ruska raja i roblje.
    Saljite bar decu iz ovog uzasa u kome cemo uskoro i sami pocrkati,pored ovih srboljubaca i prodavaca magle.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.