Država u poslednje tri godine nije pomogla ni sa jednim dinarom

* U analizi Inicijative „Ne damo niški aerodrom“ navodi se da je aerodrom finansiran isključivo iz redovnih budžetskih prihoda grada Niša, a ne iz državnih ili gradskih budžetskih rezervi, kako tvrde državni zvaničnici
Novi demantiji na izjave Aleksandra Vučića i Zorane Mihajlović o finansiranju niškog aerodroma „Konstantin Veliki“

Ostavite komentar


  1. Braco nislije, naravno da vam nisu pomogli! Prioriteti su BIH i Albanija. Moraju pare da investirajz u autoputeve, da bi Hajradinajeve i Dudakoviceve horde mogle komforno da putuju do beogradskih splavova.

  2. Srbi su lenj narod, ne vole da rade, pa drzava mora da pomaze kako preduzeca ne bi potpuno propala.

    1. А држава је ко?Политичари на народној грбачи или народ?Смањили плате,пензије,повећали акцизе и порезе,себи или народу?Шта ти дечко радиш?Ако ниси бот!

  3. Opet po ko zna koji put najvisi predstavnici vlasti uhvaceni u lazi. Doduse za AV to i nije nista novo , to redovno on cini.

  4. „Ko li mi samo napisa ovih 7 koma 2 milijarde €“ posle kraće pauze pošto je „sakupljenim“ građanima Srbije prilikom trećeg otvaranja Leonija u Nišu saopštio tu, čak i za njega neverovatnu laž! Frljajući se brojevima koje citirate vidi se kakve ljude imamo na vlasti. Uvereni da im niko ništa ne može,ponižavaju narod svojom bahatošću, vulgarnošću, nekompetennošću i neznanjem i lažnjivošću. Uopšte ih nije briga šta su ječe rekli a šta danas govore!
    Bravo za “ Ne damo niški aerodrom“ na hvatanju lažova za reč, mada to njima ne znači sa sada ništa. Ali kda nas sledeći put bude 20.000 na protestu počeće da menjaju ploču, jer oni su političke i ine kukavice, ali nećemo masesti, kao što nismo ni 96 godine!

  5. ..Bravo za Nislije ..cela Srbija treba da digne glavu protiv diktature jednoumlja neznalica i neradnika ..od kako su dosli na vlast ponasaju se da
    su spasioci za posrnula preduzeca a pljackaju i isisavaju i ono malo kapitala drzavnih preduzeca i prodaju u bescenje..Osionost bezobrazluk sta drugo reci..

  6. Bravo Nislije ,ne dajte vas aerodrom! Ako su tako sposobnib,neka vode Beogradski. Gde su ubistili konkurenciju visokim taksama da bi Air Serbia mogla da posluje.

  7. Imajući u vidu da je Direktorat za konkurentnost pri EK dodelom referentnog broja registrovao žalbu Inicijative »Ne damo niški aerodrom«, kao i da se u toj žalbi navodi, da je koncesionaru za aerodrom »Nikola Tesla«, koji je inače iz jedne od država EU, Ugovorom o koncesiji omogućeno da ogranivača razvoj manjih, a konkurentnih aerodroma, prvi korak Direktorata za konkurentnost pri EU će biti, da od nadležnih u Srbiji zatraži na uvid Ugovor o koncesiji za aerodrom »Nikola Tesla«. Naime, bez uvida u Ugovor o koncesiji Direktorat za konkurentnost pri EU neće moći da donese odluku o žalbi Inicijative »Ne damo niški aerodrom«, a nama ostaje da vidimo koliko vode će proći Savom i Dunavom da nadležni u Srbiji omoguće Direktoratu za konkurentnost pri EU uvid u Ugovor o koncesiji za aerodrom »Nikola Tesla«.

  8. Naravno da su Nišlije U pravu! Samo napred protiv neznalica I pljačkaša! Vidim i da su sns botovi već počeli da praznuju, podigli sendvič lanč pakete pa krenuli na uranak.

  9. Nišlije ne dajte svoj aerodrom, koji je po svoj prilici propisao koncesiji sa Francuskim formom i tako dodao i vaš novac svom računu
    Imate priliku i me propustite je.
    U Vama vidimo prvu odvažnu klicu pokreta. OTPORA. A.Vučiću.
    Istrajte,hrabrost pobedjuje

  10. Где то пише. Где то што пишете преко целе стране може да се прочита

  11. U iskrenu rec predsednika smo se uverili odavno,to se vise ne dovodi u pitanje.Sve sto smo postigli do sada postigli smo zahvaljujuci njemu,njegovoj podrsci.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.