Država ukida privilegije: Fiskalna kasa za frizere, kozmetičare i kladionice

Ostavite komentar


  1. Šta je sa Kinezima koje niko ne kontroliše a masovno izbegavaju izdavanje računa? Šta je sa internet prodajom preko raznih portala? Šta je sa OTC na NBGD koji su registrovani kao trgivinske radnje a nemaju obavezu izdavanja računa? Šta je sa inspekcijom koja ne reaguje ba prijave građana (lično sam više outa prijavljivao)?

  2. Tako nam i treba. Dok oni peru milione trugujuci nekretninama za KES! (odakle im?), mi cemo za svaku kintu morati da za njih odvojimo jos dve.

  3. Frzerski saloni su i do sada morali imati fiskalnu kasu.

    A kada ce advokati i taksisti? 2030.?

    1. Stomatolozi i lekari moraju imati fiskalnu kasu…, sad da li i izdaju račune to je već drugo pitanje…, a kao što je neko već napisao taksisti i advokati NE moraju imati fiskalne kase(a koliko vidim nije predviđeno ni u budućnosti)…, pa dokle više???

  4. Veliki brat sve snima, a programi зa prepoynavanje lica indentifikuju protestante „koji gube velik novac“ што значи да избегавају да плате порез.
    Крајнје је време да се уведе ред међу „паушалцима“

  5. Ako neko ima zacementiran cenovnik, imaju ga advokati i lekari, a omogućeno im je muljanje. Ako neko ostvaruje visoku zaradu, ostvaruju je advokati i lekari i sve strpaju u svoj džep, a sirotinja koja radi za minimalac puni državnu kasu…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.