Država zbog ekologije disciplinuje samo kineske fabrike

U poslednjih mesec dana već dve dalekoistočne firme dobile nalog da obustave svoj rad dok ne ispune propise u vezi sa zaštitom životne sredine

Ostavite komentar


  1. A ciji je bio US Steel koji nam je ostavio novu planinu pored Smedereva, kojoj jos samo ime nismo dali? Cije su cementare? Cije su fabrike koje preradjuju olovo, a neke od njih su postavljene bukvalno na izvorista vode za pice? Ciji je Rio Tinto, koji nesmeteno vrsi vrbovanje cinovnika i rukovodstava po nadleznim ministarstvima poslednjih meseci i to nikom ne smeta, niko ni da bekne na taj kriminal? I opet u prvom planu jedna od najodgovornijih osoba za takvu situaciju, koja spinuje li spinuje?! Drste lopova, to ovde pali savrseno, “kao mina“!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.