Državi zaštitni paket u RTB Bor

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić u Boru

Ostavite komentar


  1. Ima se osećaja da ministar Antić prvi put čuje o RTB Bor i o njegovoj privatizaciji, dokapitalizaciji, izbor strateškog partnera, profesionalnog menadžmenta i šta još toga? Prisutne su informacije o zainteresovanosti za RTB Bor mali milion interesenata, a stoje milion želja naših političara u vezi RTB Bor. Antić „zaboravio“ namerno ili nenamerno da se ovakve akcije i muljanja odvijaju najmanje zadnjih deset godina. Informacije koje lansiraju čelnik RTB Bor, Spaskovski, ΛV i određeni broj ministara imaju za cilj zamajavanje javnosti. Sve dok RTB Bor pokriva sve želje i potrebe političara i menadžmenta RTB Bor od para, bakra, zlata i druga muljanja oni uspešno će zadržati svoj najveći zaštitni paket u RTB Bor i aktivnosti o izboru strateškog ili drugog partnera sve akcije će se i na dalje odlagati (decembar, mart i za sada jun), jer političari nemaju meru u muljanju i ljudskom licemerju, a prohtevi im se uvećavaju iz minuta u minutu.

  2. Već ste nam uzeli milijardu eura, pa dokle da finansiramo pljačku i lopove. Prvo svi u zatvor pa da vidimo papire i gde je išlo zlato, kako se gradilo postrojenje za otsumprivanje i td itd. Antiću i ti sa njima jer se ni u šta ne razmeš već si samo saučesnik i klimoglavac

  3. Ima se osećaja da ministar Antić prvi put čuje o RTB Bor i o njegovoj privatizaciji, dokapitalizaciji, izbor strateškog partnera, profesionalnog menadžmenta i šta još toga? Prisutne su informacije o zainteresovanosti za RTB Bor mali milion interesenata, a stoje milion želja naših političara u vezi RTB Bor. Antić „zaboravio“ namerno ili nenamerno da se ovakve akcije i muljanja odvijaju najmanje zadnjih deset godina. Informacije koje lansiraju čelnik RTB Bor, Spaskovski, ΛV i određeni broj ministara imaju za cilj zamajavanje javnosti. Sve dok RTB Bor pokriva sve želje i potrebe političara i menadžmenta RTB Bor od para, bakra, zlata i druga muljanja oni uspešno će zadržati svoj najveći zaštitni paket u RTB Bor i aktivnosti o izboru strateškog ili drugog partnera sve akcije će se i na dalje odlagati (decembar, mart i za sada jun), jer političari nemaju meru u muljanju i ljudskom licemerju, a prohtevi im se uvećavaju iz minuta u minutu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Koliko koštaju započeti pripremni radovi za sajam Ekspo 2027. 10

Koliko koštaju započeti pripremni radovi za sajam Ekspo 2027.

Kada su predsednik Aleksandar Vučić i ministar finansija (u tom trenutku kamerman) Siniša Mali pre nešto više od nedelju dana nenajavljeno posetili gradilište za Ekspo 2027, prvi čovek Srbije uputio nas je da pogledamo „stotine vozila i mašina“. Ministar je u maniru iskusnog snimatelja jednim brzim „švenkom“ uspeo da u kadar „uhvati“ – tri kamiona i jedan bager.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.