Koridor 10: Državni vrh na otvaranju kraka od 26,3 kilometra

Ostavite komentar


  1. Konačno, vala porođaj potrajao. Nego može li mi ko objasniti što odmah ne prave Požega-Užice, posle će to parče ponovo za spektakl

  2. Koliko su puta lagali za rokove završetka, promašaji i šteta od rušenja brda i potpornih zidova, cena radova? Da su pametni, ćutali bi i pustili da šef gradilišta otvori put. Ali, čega se pametan stidi, budala se ponosi!

    1. Baš vala! Ali bojim se da će nam ponovo prodavati maglu o uspesima a sakriti sva nepočinstva oko trošenja naših para za njihovu promociju. Ponovo će stići autobusi punilumpenproletarijata, koji će za sendvić i crkavicu mahati svetinjama, zastavama, a kad se kamere ugase pobacaće ih u kante, ako ih ima ili direk, na zemlju! A mi ćemo, onako naški, ma neka košta kolko košta samo da je završeno! A ne bi smelo tako jer što reče Andrić, kada pametni zaćute, budale progovore onda se fukara obogati!

      1. 17-ti Po zdravstvu u evropi,
        10-ti Po ekonomiji
        Najjaca vojska uregionu
        I tako dalje, i sve to radi sendvica

  3. Kako od severa do juga autoput kompletiran???
    Šta je sa obilaznicom Subotica i Beograd???

    1. Jeste, da nam pozavidi ceo svet bukvalno. Hahah, koji ste vi kraljevi sa sve prerazvijenom, nabildovanom Srbijom.

  4. Prosto neverovatno! Bože dragi koliko se na otvaranju nekih 26 km autoputa okupilo državnih parazita i lezilebovića, po verovatnoj naredbi AV sa svih strana dovučenih „građana“, policije i drugih na mitinzima AV obaveznih blejača! A predsednik -samo što se nije zaplakao od radosti što otvara novo „svetsko čudo“ -čuj, čuj -celih 26 km autoputa kroz klisuru! On tu izgradnju predstavlja kao srpski planetarni uspeh! Ne pominje nesposobnost da se iz prvog cuga obezbedi obrušavanje, ni reči o neuspelim i preskupim sanacijama, ne pominju se pokloni kineskoj firmi u vidu opraštanja dugova za loš rad itd. Ni da zucne o pljački narodnih para još od tendera preko kriminlane nabavke automobila pa do namernog „zaboravljanja“ da se to svetsko čudo gradilo skoro 20 (!) godina! Taj AV je stvarno ubeđen da su Srbi lud narod koji u sve veruje pa i u ovakve budalaste svečanosti- prave „žurke“ sa govorancijama, igrom, pesmom i vatrometom! Sve u stilu hleba sve manje, ali ima igara!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.