Državnih 100 miliona evra tek predah za Er Srbiju

Dokapitalizacija ogolila nezainteresovanost Etihada za dalji rad srpsko-arapskog avio-prevoznika

Ostavite komentar


  1. Sve ima „pro“ i „con“.

    Kontru smo videli od ostalih komentatora, a ovo je za Pro:

    Prema broju putnika 2019. (2.81 miliona), to mu dođe 35 evra po putniku te godine.

    Godina za nama je propast, a za novu se ne zna… Ali ako uzmemo 2019. kao neki reper, dovoljno bi bilo da svaki putnik potroši 170 evra, i tih 35 evra dotacije bi se vratilo državi samo kroz PDV u roku od 1 godine.

    Da potsetim da je grad Niš ono bio dotirao letove sa Konstantina Velikog 1,148 mil evra ili 441 euro po putniku, i to do nebuloznih destinacija. A kad su to ukinuli, nestade i linijia…

  2. Cudo je ova sloboda govora. Covek ostavi komentar u skladu sa vasim pravilima, a vi ga ne objavite.
    Pretpostavljam da vam napisano ne odgovara.
    Ponovicu, vi procitajte, a nemojte da objavite. Ozbiljna kuca kao vasa, dozvoljava sebi da joj ovako ozbiljni temu komentarisu “vazduhoplovni analiticari” – bloger iz Srbije i vodja zagrebackih mazoretkinja iz Hrvatske, gde ni jedan ni drugi nemaju zavrsenu ni jednu skolu ili kurs o tome o cemu se izjasnjavaju.
    Sretni praznici.

  3. Ovi „SNS stručnjaci“ su toliko „sposobni“ da bi pokvarili i teg od 5kg! Prodaš Komercijalnu banku koja je prošle godine imala dobit od 75 miliona evra i pare uložiš u Rr Srbiju koja je svaku godinu od osnivanja bila u stvarnom gubitku (koji je pokrivala država i pravila fiktivnu dobit!). Ludilo. Najgore je to što bacanju para u Er Srbiju ovde nije kraj!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.